2777
2789
عنوان

دوستان تروخدا بيايد ي لحظه

55 بازدید | 6 پست

من پريودام نامنظمه از 20 تا 34 روز مثلا ماه پيش بعد از 3 ماه اقدام 34 روزه پريود شدم اين ماه 37 روز ميشه پريود نشدم ديگه كم كم داشت باورم ميشد حامله شدم تقريبا همه علائم هم دارم ولي كم ، امروز خيلي عصبي شدم الان متوجه شدم لك بيني دارم ببخشيد لك مثل خون ابه و قهوه اي يعني دارم پريود ميشم 😭!؟؟؟ قبلا هم قبل پريود لك داشتم ولي غليظ بود ، 7 روز پيش بيبي گذاشتم منفي بود ، الان چيكار كنم ☹️😭

فردا صبح بیبی چک بزار

دلم داره ميتركه تقريبا داره 40 روز ميشه كه پريود نشدم الان لك ديدم ، از بس بيبي منفي ديدم ديگه اعصابم خورده تو خونه هم ندارم حال ندارم فردا برم بيرون از بس غصه خوردم تب كردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لک جایگزینی باشه استرس نداشته باش انشاالله هر چی که صلاحت هست باشه و خدا یه نی نی سالم بهت بده

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...