2777
2789

به نظرم اون اشعه توی سال های بعد عوارضی قطعا داره از طرفی شما توسط یه محرک بیرونی با یه ورزش سبک داری لاغر میشی بدنت اندازه یه ورزشکار معمولی ورزیده نمیشه شاید بعد برگرده البته نظر منه نمیدونم

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اون اشعه توی سال های بعد عوارضی قطعا داره از طرفی شما توسط یه محرک بیرونی با یه ورزش سبک دار ...

عزیزم این ورزش خارج اومده برو سایت خارجیشو ببین اصلا عوارض نداره تو ورزش عدی هم اشتباه انجام بدی آسیب میبینی با این تفاوت تو این ورزش مربی خصوصی تخصصی کار میکنن باهات

https://www.instagram.com/inshapebody_royal/?hl=en

من اینشیپ بادی میرم . مربی ام خیلی خوبه و تونستم توی 4 جلسه با روزش و رژیم که خودشون می دن 2 کیلو کم کنم . خیلی خوبه تمریناشون با این که فقظ 20 دقیقه اس ولی انگار 3 ساعت ورزش کردی . شماره تماسش رو میزارم زنگ بزنید شرایط ثبت نام رو بپرسید ۰۲۱۲۸۱۱۱۵۱۱۱

ببخشید سوال منم هست میخوام برن

سلام عزیزم

شما این ورزش رورفتی ؟؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من این شیپ بادی رفتم

راضی بودی عزیزم؟چقدر کم کردی تو چند جلسه؟کدوم شعبه رو رفتی؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
بله تهرانپارس ۱۰ کیلو ولی چربی کم کردم  و عضله اوردم سایزی خیلی بیشتر کم کردم فکر کنم ۴ سا ...

مرسی از اینکه جواب دادی عزیزم❤️❤️

خدمات افتضاح برای اینشیپ بادی لباس‌ها و جلیقه ها مندرس بوی گند میده یه جا پالس داری یه جا نداری و گاهی اینقدر زیاد میشه که بهت شوک وارد میشه من از شعبه تهرانپارس اصلا راضی نبودم ساعت های ثبت نام رو هم جابجا کردن یه مبلغ زیادی میدی و بعد مجبوری ادامه بدی