2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست

به سینه ات یکم اب قند بمال

شیشه شیرو بذار دهنش تا مشغول خوردنه اروم نزدیک سینه ات بکنش و نوک سینه ات رو جایگزین کن

یا بذار انقد گرسنه بشه ک مجبور بشه بگیره

اصلنم دلت ب حالش نسوزه برای صلاح خودش مجبوری اینکارو کنی

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
چرا اخه فضولی؟عزیزم شیر خودتو بده بعد بخاطر اینکه ایشون حرفش ثابت نشه تو جمع که میشینی بگو بچم خودش ...

اره بهش فک میکنم ولی انقد تو روند بارداری و زمان بارداری و نوع زایمانم دخالت کرده ک خسته شدم .فک میکنه خودش همه چی میدونه من و دکترم و کلاس بارداری هیچی نمیدونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سینه ات یکم اب قند بمال شیشه شیرو بذار دهنش تا مشغول خوردنه اروم نزدیک سینه ات بکنش و نوک سینه ا ...

وقتی گریه میکنه که سیاه میشه دلم میسوزه امتحان میکنم عزیزم

دهنشو سفت میبنده بعدشم گریه میکنه تو بیمارستان میگرفت ولی چون سینم خیلی سفت شده بود نمیتونست خوب مک ...

ی کم شیر بچکون رو لب هاش با زور فقط نخواه باز کنی ده اش رو ی کم صبر و حوصله میخواد قبل شیر دادن هم حتما دوش بگیر که بوی تن خودت باشه بچه بیاد سمتت

سینه ات رو یکم با  دست بدوش ک انقد سفت نباشه ک نتونه بگیره

اکثر بچه ها اوایل در گرفتن نوک سینه مشکل دارن با صبر و حوصله و مدارا کم کم یاد میگیرن

صبور باش. غیر ممکنه نگیره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
اخه با دست خیلی کم میشه

ن عزیزم شاید سینت سفت میشه نمیتونی 

شیردوش برقی هم هست میتوتی استفاده کنی 

گلم نزاری زیاد گشنه بمونه قندش بیوفته نوزاد باید دوساعت یه بار شیر بخوره نگی ولش کنم تا سینه بگیرع 🤕

اره بهش فک میکنم ولی انقد تو روند بارداری و زمان بارداری و نوع زایمانم دخالت کرده ک خسته شدم .فک میک ...

بزن به بیخیالی خودتو عزیزم مبادا یوقت حرص بخوریا.همسرت و فرزندت به شما خیلی احتیاج دارن و باید یه دریای ارامش باشی واسشون

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
من مادرشوهرم خیلی خوبه بیمارستانم اون پیشم بود رو دوس داشتن به بچم شیرخشک دادن

دوستی خاله خرسه!

فک کردن لطف میکنن. شماخودت مقصری نباید اجازه میدادی

دوستی خاله خرسه! فک کردن لطف میکنن. شماخودت مقصری نباید اجازه میدادی

اخه حالم خیلی بد بود سردرد شدید داشتم اصلتدنرمال نبودم ۱۰ روزم پیشم بود خیلی بهم احترام میذاره روم نشد