2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم 😔

110 بازدید | 14 پست

یک نفر رو دوستدارم ولی با اینکه ۷ ماهه دوستیم هنوز ندیدمش من مشهد اون شمال . خواستگار میره و میاد دلم میخواد با اونی ک دوستش دارم ازدواج کنم ولی میترسم بابام منو ب اون نده شغلش خوبه دامداری داره ولی برای زندگی باید برم اونجا شاید بخاطر شغلش بزاره برم شمال زندگی کنم منظورم بخاطر پولدار بودنش . میترسم خواستگار خوب بیاد خانواده قبول کنن . ولی اونی ک میخوام چی . اونم بخاطر یکم اوضاع مالی و گره خوردن کاراش نمیتونه فعلا پا بزاره برا خواستگاری  . یکی کمکم کنه دارم دیونه میشم خود خوری میکنم راهنمایی لازمم خیلی .  😔😔😔😔😭😭😔😔😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما ندیدی ایشونو و صحت حرفاشم نمیدونی،اگر واقعاً راست میگه رسمی بیاد جلو تا همدیگرو ملاقات کنید،اصلا بدون ملاقات حضوری به شناخت واقعی از شخصیت هم دست پیدا نمیکنید،میدونم سختته ولی اگر نیومد جلو کلا رابطه اتو قطع کن چون تهش هیچی نیست.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

عجله نمیکنم میاد ببینمش چندسال هم شده وامیستم با اخلاقش آشنا بشم ولی اگ دیدمش خوب بود بعد یک خواستگار خوب اومد بابا قبول کرد و من بگم ن اگ اینی ک میخوام بیاد قبول نکنه چی 😔

دنبال پول نیستم من اخلاق میخوام خانوادم دنبال پولا

گلم هنوز جوانی برای همین احساسی عمل میکنی،شما اخلاق ایشونو از کجا فهمیدی چطوره؟،اصلا تا از نزدیک رفت و آمد نداشته باشید مشخص نمیشه،با تلفن و پیام نمیشه،بعد از کجا میدونی بهونه نمیاره اگر پولداره چطور موقعیت مالیشو بهونه کرده برای جلو نیومدن؟ساده نباش عزیزم،میگی صبر میکنی ولی مواظب باش برای یک خیالبافی و رویا عمرتو احساستو هدر ندی که اینروزهات برنمیگرده

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است