2777
2789
یعنی اگ جنین فریز نشه بهتر جواب میده؟

نه منظورم اینه که فریز هم جواب میده.. خانومه یه پسر 5 ساله داشت با ivf باردار شده بود حالام اومده بود از جنین های فریزیش استفاده کنه.. توی ایران هم تحقیق کردن که فریز هم خوبه.. ولی جنین تازه ام خوبه بستگی به شانس ام داره دیگه و مراقبت های بعد از عمل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگ جنین فریز نشه بهتر جواب میده؟

نه خیلیا مخصوصا جنین فریز انتقال میدن 

منم فریز بود 

توکل به خدا انشاالله جنینای خوبی باشه🌷

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
میگم ماست و لبنیات بخورم عزیزم میشه کلا بگی چی بخورن چی نخورم

نه فعلا سردی جات نخور اگه تادو سه روزبعدپانکچر انتقال داری اصلاسردی نخور رحمت را گرم نگه دار اگه هایپرشدی بعد شروع کن دوغ سفیده تخم مرغ بخور که البته بعید میدونم هایپر بشی من 16تاتخمک داشتم هایپرنشدم

😍😍خدایا شکرت
وای بعد از پانکچر باید استراحت کنی حداقل تا 3 روز..بعضی هام یک هفته

اره نمیدوستم 

هایپر هم شده بودم شکمم میخواست بترکه😀

به نظر  من نزدیکی نکنی بهتره من بعد پانکچر یه روز خونه جارو کردم نافم خونریزی داخلی کرد  ...

عزیزم جاروکشیدن درزمان پانکچر واقعا سمه اصلا دولاراست شدن خیلی بده

😍😍خدایا شکرت

وای وای یاد خودم افتادم که هایپر شدم و شب اومدن خونه بهم سرم وصل کردن. حتی نمیتونستم نفس بکشم. خدا لعنت کنه دکتر بی سواد رو

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
اولین بار گرفت؟

بله

منم شوهرم مشکل داشت 

انشاالله به وقت اذان دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 

من برم نماز🌷🌷🌷