2777
2789

سلام دوستان من خیلی سرد شدم نسبت به شوهرم اصلا حوصله ندارم باهاش خوش بگذرونم کلا خوابم میاد یا پادردم چند روزی هم میشه یه دفع سرم گیج میره یه همین امروز داشتم ظرف میشستم ک دیدم همه جا تکون میخوره فک کردم زلزله شده 🙄 خلاصه ک همش دارم حرص می خورم ک چرا ما وضع ما ایمان بد هست چرا یه ماشین نداریم چرا باورتون نمیشه هتا شبا ک بیدار میشم حرص بی پولی می خورم این ک همه فامیل شوهر ماشین دارن خوش می گذرونن اما ما خونه نشین هرچی هم ذکر میخونم ک خیر برکت بیاد تو کار شوهرم نه بابا اصلا خیر برکت کجا بود راستیتش تازه یه خونه اجاره کردیم از روزی ک اومدیم اینجا بچه هام همش مریض میشن خود شوهرم همش دندون درد اگذما پوستی همون حساسیت پوستی گرفت منم ک کلا جون ندارم سرد شدم همش پا درد دارم میگم خوابم میاد معنیش این نیست ک همه روز خواب باشم روزا لباس بشور خونه جارو کن ظرف بشور  خلاصه بشور بسابم هست هر روز خوب دوتا بچه رسیدگی میخواد کمکم کنید هرکی هر راهنمایی بلده بگه واسه این خونه بی برکت چیکار کنم واسه این حال خرابم چ کنم 😭

خوب همش می گی مردم این را دارند شما این رو نداری 

مردم خوش می گذروند و شما خوش نمی گدرونی 

برای دندون درد همسرت میخک از عطاری تهیه کن و اسیاب کن و شب قبل از خواب بداره روی دندونش تا صبح درد دندونش کشیده می شه 

خیلی راحت میشه شاد بود 

خیلی راحت میشه به مشکلات خندید 

خیلی راحت 

و 

خیلی راحت 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما فقط ب چیزایی ک نداری فک میکنی بهتر نیست روزت و با این چیزا خراب نکنی حتما حتما شما و همسرتون چیزایی دارید ک دیگران ندارن ب داشته هات فکر کن ظاهر زندگی دیگران و با باطن زندگیت مقایسه نکن این فکر کردن ب چیزای منفی باعث دلسردی میشه با شوهرت با همین شرایط خوش باش نمیگم ب بالاتر فکر نکن ولی نزار این فکرم حال الآنت و خراب کنه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

[QUOTE=98658715]خوب همش می گی مردم این را دارند شما این رو نداری  مردم خوش می گذروند و شما خوش نمی گدرونی  ای عزیز چی بگم هر کاری میکنم نمیشه خدارو شکر که محبت هست بین شوهری اما حرص زیادم واسه نداری هست تا میایم مینداز کنم اونم پونصد تومن یکی مون باید بره دکتر دیگه پولی هم نیست ک خونه دیگه بگیریم منم ک کلا جون ندارم واسه خوشحالی کردن هرچی هم میرم خونه خواهر شوهر مادر شوهر بد تر حالم گرفته میشه آخه مامانم دور هست پیشم نیست برم میش اونا تا بهتر بشه حالم

همه مون مثل همیم 

نگاه کن به افرادی که وضعیت ما را دارند و یا از ما پایین تر هستند 

هر روز که پا میشی یک روز جدید را بساز 

و روزی که گذشت ، گذشت 

و روزی که در ان قرار داری بهترین روزت را بساز 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
[QUOTE=98658715]خوب همش می گی مردم این را دارند شما این رو نداری  مردم خوش می گذروند و شما خوش ...

راستش محبت احترامی ک شوهرم برای من قایل هست کسی ب اندازشوهرم ت  فامیل شوهرم برای خانوماشون نیست اما دلم میخواد وضع مالی مون خوب بشه راستش شوهرم همش بد بیاری میاره، تو زندگی یه بار بایه اتفاق بد هفت ماه افتاد تو رخت خواب بعدشم من خیلی سعی میکنم ک از لحاظ روحی جسمی خوب باشم اما نمیشه دارو یی نداره سرد بود یا ذکر برای پول دار شدن مسخره نکنیدا اما اگه خدایی نکرده ناراحت شدین با شوهرتون سوره مزمل۵بار بخونیدمحبتی بین تون میاد ک باورتون نمیشه