2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارثی یه یا نه موارد کم خونی و آههن و خستگی و کم خوابی ایناست.ارثی باشه فیلر و تزریق اوکی میشه علت ها ...

ن من خیلی چاق بودم همیشه گودی زیر چشم داشتم البته الان حدوده ۶۰ کیلو لاغر شدم ولی بازم گودی زیر چشم دارم امروز شوهرم گف یه کرمی چیزی بگیر واسه گودیه زیره چشمت واسه همین ب فکر افتادم

گودی چشم فقط با تزریق فیلر خوب میشه که بین ۶ تا ۱۸ ماه ماندگاری داره و بعدش باید تمدید شه،و حتما حتما باید پیش یک دکتر خوب که مواد اصل پ باکیفیت استفاده میکنه تزریق بشه وگرنه دچاذ عارضه میشه دور چشم

ن من خیلی چاق بودم همیشه گودی زیر چشم داشتم البته الان حدوده ۶۰ کیلو لاغر شدم ولی بازم گودی زیر چشم ...

خوب پس اول ی کرم دور چشم برای برطرف کردن سیاهی چشم بخر بعد ۳ ماه ببین بهتر میشی یا نه اگه نه دکترها تزریق میکنن زیر چشم رو که سیاهی بره فقط حواست باشه دکتر خوب بری

کلینیک پوست و لیزر ادونیس تو گیشا :   ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان
هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي ومزوتراپیو..  .
02186110849 قبلش بصورت تلفنی مشاوره میدنو لیزر صورتشم رایگانه به دانشجوها هم 20 درصد تخفیف میده.