بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ارثی یه یا نه موارد کم خونی و آههن و خستگی و کم خوابی ایناست.ارثی باشه فیلر و تزریق اوکی میشه علت ها ...
ن من خیلی چاق بودم همیشه گودی زیر چشم داشتم البته الان حدوده ۶۰ کیلو لاغر شدم ولی بازم گودی زیر چشم دارم امروز شوهرم گف یه کرمی چیزی بگیر واسه گودیه زیره چشمت واسه همین ب فکر افتادم
گودی چشم فقط با تزریق فیلر خوب میشه که بین ۶ تا ۱۸ ماه ماندگاری داره و بعدش باید تمدید شه،و حتما حتما باید پیش یک دکتر خوب که مواد اصل پ باکیفیت استفاده میکنه تزریق بشه وگرنه دچاذ عارضه میشه دور چشم
ن من خیلی چاق بودم همیشه گودی زیر چشم داشتم البته الان حدوده ۶۰ کیلو لاغر شدم ولی بازم گودی زیر چشم ...
خوب پس اول ی کرم دور چشم برای برطرف کردن سیاهی چشم بخر بعد ۳ ماه ببین بهتر میشی یا نه اگه نه دکترها تزریق میکنن زیر چشم رو که سیاهی بره فقط حواست باشه دکتر خوب بری