2777
2789
عنوان

خانم مذهبیا بیاین..سوال مذهبی دارم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست
بچه ها دختر ۴/۵رو مبیشه با پدرش بفرستم موجهای آبی؟ میذارن؟؟؟

اگه ریزه میزه باشه آره. من تا 6 سالگی با بابام رفتم استخر😬اما درشت باشه احتمالا بپرسن و مثلا ا پارک تا سه ساله میذارن

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
نه  ولی خب نباید برای خانوما هم شهوت برانگیز باشه متاسفانه بعضیا مایو نمیپوشن که،یه سه تا کف ...

برای خانوما هم شهوت برانگیز میشه مگه؟  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خانوما هم شهوت برانگیز میشه مگه؟    

اوهوم. انحراف جنسیو ازین جور صوبتا

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
امروز یجا خودنم عمل بینی اگر به قصد لذت باشه حرامه دیگه واقعا یعنی اون دکتر برای لذت دست میزنه به ب ...

ممکنه درحین عمل بینی بش دست درازی کنه منظورش اینه حتما...قبلا هم بوده ک باتجاوز همراه بوده

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
بچه ها دختر ۴/۵رو مبیشه با پدرش بفرستم موجهای آبی؟ میذارن؟؟؟

خاک بر سر صدام کنن!. دختر رو باباشم نباید بفرستی حموم جز در موارد ضرور بفرستی قاطی مردا یکی اونجا شورتشو (مرده  شورت خودشو) بکشه پایین بچت چیز ببینه!؟ 

طاقت میاری؟ 

اوهوم. انحراف جنسیو ازین جور صوبتا

حالا ما از کجا بدونیم اون خانوما انحراف جنسی دارن یا نه...

کسی ک انحراف داشته باشه مایو میخواد پوشیده ترین مایو باشه یا نباشه مشکلات ذهنی طرف مقابل ک مسئولیتش باما نیس

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
امروز یجا خودنم عمل بینی اگر به قصد لذت باشه حرامه دیگه واقعا یعنی اون دکتر برای لذت دست میزنه به ب ...

من یه مسابقه دادم احکام پزشکی. ببین داغووووون بود کلا هرچیزی ذکر شده بود اگه به قصد لذت نباشه اوکیه. حتی معاینه زن توسط دکتر زنان گفته بود فقط برای درمان اجازه هست اونم برا جلوگیری از قصد لذت از داخل آینه باید نگاه بشه😐