اگه بریم مجتمع سرپوشیده که آب باشه (مثل مجتمع ورزشی کوثر در شیراز یا سرزمین موجهای آبی در مشهد)با توجه به اینکه لباسش مقداری باز هست...اشکال نداره؟گناه نیست؟
مرجع تقلیدمم ایت الله مکارم شیرازی هس
کاش زندگی از آخر به اول بود 👈پیر به دنیا می آمدیم.... 👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم... 👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم.... ولی بازم خدارو شکر...😅
اگه ریزه میزه باشه آره. من تا 6 سالگی با بابام رفتم استخر😬اما درشت باشه احتمالا بپرسن و مثلا ا پارک تا سه ساله میذارن
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
امروز یجا خودنم عمل بینی اگر به قصد لذت باشه حرامه دیگه واقعا یعنی اون دکتر برای لذت دست میزنه به ب ...
من یه مسابقه دادم احکام پزشکی. ببین داغووووون بود کلا هرچیزی ذکر شده بود اگه به قصد لذت نباشه اوکیه. حتی معاینه زن توسط دکتر زنان گفته بود فقط برای درمان اجازه هست اونم برا جلوگیری از قصد لذت از داخل آینه باید نگاه بشه😐