2777
2789

بیایید بگید چه فرقی داره با هاشور یا تاتوهای قدیمی؟

طبیعیه؟

به هزینه ش می ارزه؟

چند وقت یه بار ترمیم میخواد؟؟

و بیایید راهنماییم کنید چجوری همسرمو راضی کنم آخه

میگه بدم میاد مث تتو بشه ابروهات😐

هرچی هم تقویت میکنم ابروهامو فایده نداره تو خالیه😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من فقط جاهای خالی ابرو میکرو کردم خیلی خوب شده اصلا هیشکی نمیفهمه ،همه فکر میکنن ابروی خودمه پارسال۱۸۰تومن شد هزینش خیلی بهتر از هاشور و تتو کلا عالیه من که راضیم ،نزدیک یکساله که میکرو کردم فعلا برا ترمیمش نرفتم 

😘

اگه ابرو داری و نقص داره با میکرو طبیییییعییی و قشنگ میشه.

انجام ک دادی ماه بعدش ترمیم میکنی

ماندگاریش بستگی ب پوستت دارع از ۶ ۷ ما تا یکسال

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
برا من فقط جاهای خالی ابرو میکرو کردم خیلی خوب شده اصلا هیشکی نمیفهمه ،همه فکر میکنن ابروی خودمه پار ...

میشه عکس بزاری ممنون فقط از ابروت بزار

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
برا من فقط جاهای خالی ابرو میکرو کردم خیلی خوب شده اصلا هیشکی نمیفهمه ،همه فکر میکنن ابروی خودمه پار ...

آره میشه عکس بذاری ببینم

منم میخوام فقط جاهای خالی ابرومو پر کنم اگه همسرم راضی بشه

ای بابا چه کنیم آخه من رزماری میزدم یه مدت الان میخوام روغن فندق بگیرم بزنم ولی خسنه شدم از کشید ...

من رفتم عید، طبیعیه اصلا با تاتو خیلی فرق داره

از سال ۹۸ نی نی سایت نیومده بودم😂
خیلی دوس میدارم

ببین این عکس ابروی مامانمه

روز اول میکرو. بعد کمرنگ تر شد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊