2777
2789
عنوان

برای تولد دوستم وبلاگ زدم نظربدید

136 بازدید | 17 پست

من تقریبا سه سال با  یه پسر دوست معمولی هستم ک هم سنیم اون مشهد و منم ادرس انچنانی ازش ندارم یه هفته اس قهر کردیم نمیخوامم برم اشتی کنم براش یه وبلاگ زدم خاطراتی ک تو سه سال داریم رو نوشتم میخوام به یکی ازدوستای مشترکمون بدم بهش بده نظرتون درباره وبلاگ چیه ؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظرم اینه که برای خودت به عنوان یه دختر و برای شان و شخصیت انسانی ارزش قائل باش

انقدر منت کشی نکنید 

دم دستی نباشین 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم دوست معمولی هستیم اگ دختر و پسر باهم حرف میزنن قطعا رل نیستن  

دوست معمولي چ خاطره اي ميتونه داشته باشه ك ارزش نوشتن داره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دوست معمولي چ خاطره اي ميتونه داشته باشه ك ارزش نوشتن داره

منظورم از دوست معمولی اینکه رل نیستیم یه جورایی تو این سه سال مثل دوست بودیم البته با جنسیت مخالف 

نظرم اینه که برای خودت به عنوان یه دختر و برای شان و شخصیت انسانی ارزش قائل باش انقدر منت کشی نک ...

منت کشی چیه ایشون هرسال تولد منو تبریک میگن و منم میخوام احترام بذارم وگرنه خودش میدونه من کسی نیستم ک منت بکشم