کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 عنوان ۷روز مونده تا موعدم دوس دارم بی بی بزنم😓 217 بازدید | 30 پست ۳ماه اقدامم خدایا خواهش میکنم زود منو مامان کن😢😢تنبلی تخمدان دارم برام دعا کنید😔مهای قبل انقدر بی بی منفی دیدم میترسمامروژم میخواستم بزنم باز پشیمون شدم هیییییییولی چند روزه زیر دلم گرفتگی داره ونوک سینه هام حساس شدنامکانش هس باردار باشم😔 تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤ 1398/05/04 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 اشتباه تایپی هارو ببخشید خخخخ تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
torkgiz عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1894 انشالله که میشی علائمم داری ؟؟؟منم تنبلی تخمدان دارم اقدامم هستم امیدت به خدا باشه میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 اره عزيزمم خداکنه😢 تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
simmmma عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 842 من بعد هفت ماه باردار شدم هرماه بیبی منفی میشد دلم میگرفت اما چون هی منتظر بودم فکرمیکردم تغیراتی ایجاد شده و باردارم الان بیبی نزن بزار روز موعد ایشالاه که باردارباشی لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما و ریپلای کردن بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 دارو نخوردی برای تنبلی؟ کلومیفن اینوفولیک متفورمین خوردم این ماه تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13349 ۷ روز مونده هنوز بی بی نزدی؟منکه از فردای اقدام ۲روز درمیون بی بی میزدم😁 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 من بعد هفت ماه باردار شدم هرماه بیبی منفی میشد دلم میگرفت اما چون هی منتظر بودم فکرمیک ... ان شالله 😍 تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 ۷ روز مونده هنوز بی بی نزدی؟منکه از فردای اقدام ۲روز درمیون بی بی میزدم😁 😆😆😆😆😆😆 تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
کیک_خیس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 298 انشالله که میشی علائمم داری ؟؟؟منم تنبلی تخمدان دارم اقدامم هستم امیدت به خدا باشه زیر دلم چند روزه گرفتگی دارهنوک سینه هام حساس شدن تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
ملکه_زندگی عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 6512 کلومیفن اینوفولیک متفورمین خوردم این ماه من با متفورمین باردار شدم خدایا گاهی نگاهی...
simmmma عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 842 ان شالله 😍 من یادمه ماه آخر کمپرس گرممیزاشتم رو تخمدانام زمان پری یا پیازدرمانی واسه تحریک تخمدان خوب بود کلا سردیجات و گذاشتم کنار فقط گرمی میخوردیم لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما و ریپلای کردن بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.