2821
2789
عنوان

تمام دیشب و نخوابیدم اخه چرا دخترا میان به یه پسر پیشنهاد میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 72 پست
اخه اگه میشناختش و صمیمیه چرا عنوان کرده که از پیچ فیک پیام میدم ...یعنی خواسته کنجکاوش کنه که پیگرش ...

اوووو مرسیییییییییییییییییی تو اولین نفری بودی درست حدس زدی یعنی شاید حدستو دوس داشتم و باور کردم

خب اون یه نفر وقتی نخوادت ازدواج هم کرده باشی میزنه زیر تهعدش فقط از ترس مهریه و این حرفا اقدام نمیک ...

تو فک میکنی همین ترس از مهریه نبود چند درصد مردا سر خونه زندگیشان میموندن اونم تو این جامعه امروری ک کلی دختر رنگارنگ و خوش مدل وجود داره ؟؟ حرفای تو ما زندگی و جامعه امروز نیست مال رمانهای عاشقونس

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فک میکنی همین ترس از مهریه نبود چند درصد مردا سر خونه زندگیشان میموندن اونم تو این جامعه امروری ک ...

ارزش داره نگه داشتن یه ادم به زور وقتی دلش باهات نیست ..............رمان عاشقانه رو نمیدونم ولی این  مدل زندگی و ترجیح میدم  

بله درسته ...برا همین اگر طبق حرف دوستش یا دایرکت اینستا ...میتونی تو یه جمع یا گردش یه سری از اخلاق ...

یعنی اگه با دخترا گرم بگیره و با اونا بپره خوبه؟این خانوم میتونه بره پیش اون. بعد باید مبارزه کنه که نذاره بره پیش اونا ؟

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اوووو مرسیییییییییییییییییی تو اولین نفری بودی درست حدس زدی یعنی شاید حدستو دوس داشتم و باور کردم

خواهش میکنم اخه کسی که میخاد حرفیووو بزنه و گله از کم کاری و بازخواست کنه خوووو میگه من فلانیم بابت بی مهری و فلان و بمان بعد باز خواست میکنه و صمیمیه  پس زدن پیج فیک چیه که عنوان کرده ..‌.اگرم میخاد شناسایی نشه خوب شناسایی نیست از پیچ فیکه ...حالا یا اینکه یکی میخاد میونتون بهم بزنه یا الکی که طرف بیاد سمتش .‌‌یا خودشه میخاد خودشووو لوس کنه و توجه بگیره ازت .‌‌..یا پیام های معمولی و همیشگی اینستا و شما حساس شدی ...

گفته من زنوبچه دارم گفته مستاجری میتونی بیایی یکی ازخونه هایه.من من مستاجروبیرون میکنم شوهرگفته ماته ...

یعنی پس اینم همچین بدش نمیاد نزده تو دهنش؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
یعنی اگه با دخترا گرم بگیره و با اونا بپره خوبه؟این خانوم میتونه بره پیش اون. بعد باید مبارزه کنه که ...

خیر من چون مطلب کامل نخوندم پاراگراف اخر برام گنگ بود ...منظور مطلب اینطور برداشت کردم از دید یه خانم ...خانمها اصولا جذب اقایون شوخ طبع و جذاب میشن و مردی که شلوغ و پر هیاهوست دختران زیادی رو به خودش جذب میکنه و با قرار دادن فرد مورد نظر در جمع تعدادی دختر شاید بتونه دختر مورد علاقه اش را جذب کند امااین یه ترفنده و موفقیت در زندگی فقط انتخاب و جذب نیست و چه بسا مرد با چهره معمولی و اروووم مرد بهتری برا زندگی مشترکه اما اصولا با دید سطحی خانم ها جذب اقایون خوشتیپ و خوش چهره و شوخ طبع و اجتماعی میشن  اما این افراد به همان اندازه جذابت مورد خطر هم هستن چون مورد پسند دیگران هم قرار میگیرند .من از چند خط اخر این برداشت کردم که مرد بخاد تو جمع خانم ها فرد مورد نظر جذب کنه تا حدودی به دختر مربوطه که دید سطحی داره یا معیاراش براش مهمه یا مثل انتخابش سطحیه ...

خواهش میکنم اخه کسی که میخاد حرفیووو بزنه و گله از کم کاری و بازخواست کنه خوووو میگه من فلانیم بابت ...

نه در حد پيام نيست

چون كافع دارع 

دخترا هم زياد اونجا ميزه مياد اونجا ديدتش 

واقعا نميفهمم چي درسته چي غلط

دوس ندارم مث خانومايي باشم خيانت و ميفهمن ولي با حرف قانع ميشن 

هميشه تصميم داشتم خيانت كه ديدم براي هميشع برم از زندگيش بيرون ولي الان حتي نميتونم تشخيص بدم خيانته يا نه  

ميدوني ذهنم مقاومت ميكنه نميخواد باور كنه 

و سعي ميكنه حرفاشو باور كنه و اتفاقات جوري بچينه كه بهش حق بدم

ارزش داره نگه داشتن یه ادم به زور وقتی دلش باهات نیست ..............رمان عاشقانه رو نمیدونم ولی این ...

کسس نخواست کسیو به زور نگه داری چرا اینقدر خامی عزیزم من اصلا عمچین حرفی زدم؟؟ میگم تو این زمونه هیچ اعتباری به تعهد قلبی نیست تو تعهد قلبی داری چه تضمینی هست اونم همچنان بهت متعهد بمونه چند سال میخوایی ی رابطه ایی رو نگه داری ک هیچ مبنای قانوتی و شرعی و عرفی نداره اگه قرار باشه مبنا فقط تعهد قلبی باشه ک خیلی از زنای متاهل این دوره دوست پسر دارن و برعکس و بهشم تعهد قلبی دارن حالا شمایی ک تعهد قلبی رو قبول داری این رابطه درسته؟؟؟؟؟؟؟ پس میبینی تعهد قلبی به تنهایی ارزشی نداره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
نه در حد پيام نيست چون كافع دارع  دخترا هم زياد اونجا ميزه مياد اونجا ديدتش  واقعا نميف ...

خوب عزیزم کار ایشون کاری هست که در معرض فریب قرار بگیرند .مهم خصوصیات ایشون که با این همه ادم های اطرافش بتونه سر بلند در بیاد. اما شما اگر اشتباه نکنم با هم دوست هستید ...زن و شوهر نیستید ...خیلی از اون خانم ها که خیانت را  میبخشندالبته هرگز فراموش نمیکنند  ممکنه شرایط نداشته باشندبرای جدایی  و یا بچه دارند و نمیتونن مستقل بشن و واقعا حق طلاق ندارند و از دور اینطور بنظر میرسه که پذیرفتند ...اونا ناچارن اما شما تعهد نداری  ...از ایشون علت رو جویا شووو کسیکه  اهل باشه بازم تکرار  خواهد کرد.اما اگر شما براش مهم باشید و جایگاه شما در دل ایشون مشخص باشد هزار که این موارد پیش بیاد سر بلنده ...شما هم باید بپذیرید که شغل ایشون پر از این موارد هست و ریسکه و باید شما ظرفیتت رو ببری بالا البته در صورتی که به شناخت کامل از ایشون در زمینه اینکه خیانت نمیکنه و واقعا شما شخص اول زتدگی ایشون هستید ؛برسی ...اگرم برات سخته این شرایط و نمیتونی بپذیری مطمین باش در اینده حتی اگر ازدواج کنی بازم به مشکل بر میخوری چون ممکنه بدبینی لحظه ای و گیر دادن به ایشون از جانب شما  با توجه به  شغل ایشون  ممکنه ایشون از چهار چوب تعهد خارج بشه  مثلا شما بدبین شدی انوقت محدود کردن ایشون  از کار و شغل نتیجه عکس میده و شرایط هم محیاست .پس انتخابت سخته اما راه تست کردنشم اسونه اگر اهل خیانته میتونی خودت کسیوووو سر راهش قرار بدی ببینی پا میده ...اگرم خواستی تستش کنی یه مدته دیگه نه همین روزا میفهمه ...