2777
2789
عنوان

بیایید مشاوره بدید

189 بازدید | 39 پست

دوستان من خیلی دوس دارم ب شوهرم ابراز عشق و علاقه بکنم...درسته بعضی وقتا یه مشکلاتی پیش میاد ک ادم از زندگیش نا امید میشه ولی وقتایی ک حالم خوبه دوس دارم کلی بهش برسم و ابراز علاقه کنم ولی نمیتونم...دوس دارم باهاش حرف عاشقونه بزنم تو دلم کلی قربون صدقش میرم ولی ب زبون نمیتونم بیان کنم مشکلم همینه ...توی گفتار این جملات مشکل دارم نمیتونم ب زبون بیارم...خیلی اذیتم کسی هست ک بتونه کمک کنه واقعا خیلی اذیتم...چون شوهرم ادمیه ک بهش محبت کنی چند برابرشو بهت میده و اگه بدی کنی با خاک یکسانت میکنه🙄برا همین دوس دارم ب زبون بیارم..چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بعد اینکه میاد خونه میره حموم همیشه با کاغذ چسبون رو اینه تو حموم براش شعر های عشقولانه و ا ...

اینم یه روش عالیه البته اگه بخونه😁ولی ادم ب زبون بیاره یه چیزه دیگس

چطور تمرین کنم

مثلا تو ذهنت بیار ک داری قربون صدقش میری

هی‌تمرین‌کن

بعد ناخواسته رو زبونتم میاد

هیچوقت خودتون رو بخاطر عقاید دیگران عوض نکنید حالا هرکس ک باشه😡

شوهرت جواب محبت رو میده پس در اشتباهی که تا حالاشم بهش محبت نکردی.

تو دلت قربون صدقه میره به چه درد میخوره.

من همیشه همینجوری الکی مثلا نشستیم صداش میکنم میگه چیه.میگم‌خیلی دوستت دارم.اونم اینقدر ذوق میکنه.

یا شبا میرم یواش بوسش میکنم.پتوش اگه افتاده صاف و قشنگ روش میندازم.

اصدا مگه داریم زنی که محبت کلامی نمیتونه بده؟!

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
اینم یه روش عالیه البته اگه بخونه😁ولی ادم ب زبون بیاره یه چیزه دیگس

من نوشتنو دوس دارم یا براش تو تله یا داری اس ام اس میدی که چی بخره بیاره خونه و... وقتی پیام میدی اخرش بگو میدونی چقدر دوست دارم عشقول من بووووس اینجوری 

کم کم راه میوفتی

تنها زمانی که احساس می کنم زنده ام، زمانی است که نقاشی می کشم