2777
2789
عنوان

نماز در بارداری

294 بازدید | 15 پست

ماه7 هستم....جدیدا موقع سجده احساس میکنم ب شکمم فشار میاد .ولی برای رکوع مشکلی ندارم

میتونم سرپا بخونم .موقع سجده زیر مهرم یه دونه بالشت بذارم بیاد بالا؟ 

بعد موقع سجده روی بالشت انگشت شست پا باید مثه حالت عادی نماز خوندن باشه .یا کلا دوتا پاهام باید روی هم باشه و برم سجده

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ! یخورده سخته توضیح دادنش 

لطفا اونایی ک مطمئنن مشکلی نیست جواب بدن !

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی یه میز بذاری جلوت با یه صندلی پشتت .سرپا بخون و رکوع برو موقع سجده بشین رو صندلی و مهرو که رو میزه سجده کن

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

بالشت  نزار  زیر مهر  جای  مهر  نباید  شل  باشه  نوک  انگشت  شصتها  باید  رو زمین  باشه  تو  سجده  منم  ماه هفتمم سر  نماز  نفسم  در نمیاد  با  صندلی  میخونم  راحتم 

چکاریه نشسته بخون منم نشسته میخونم

دوس ندارم همشو نشسته بخونم .اصلا بهم نمیچسبه !

تا جایی ک مشکل نداشته باشم میخوام سرپا باشم

انگشت شست پابایدمثل حالت عادی باشه چون جزءواجباته
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
میتونی یه میز بذاری جلوت با یه صندلی پشتت .سرپا بخون و رکوع برو موقع سجده بشین رو صندلی و مهرو که رو ...

میزمون سمت قبله نیست .اصلا نمیشه هم تکونش بدم.

بلکهه خودم کج شم ک اصلا راحت نیستم اینطور .

رو صندلی بیشتر موقع سجده اذیت میشم ..انگار خفه میشم 

امتحان کردم روی بالشت راحت تر بودم😒