خدا حفظشون کنه برات عزیزم.... آدم هم دلش برای بچه های معصوم میسوزه هم عمری که قراره پای بعضی ها بی ...
اره واقعا كاش ادم ها قدر داشته هاشون و ميدونستن شوهر من واقعا نامردي كرد در حق من و بچه ها من ماه هاي اول مثل ميت بودم اصلا نه حال خودم و ميغهميدم نه عين قبل مادري ميكردم واسه بچه هام واسه همين اون زن و هيچوقت نميبخشم ميدونم دنيا دار مكافات تو همين دنيا تقاص كارش و ميده
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
معلومه باهاش خیلی راحتی و بهش اعتماد و اطمینان داری.... فکر کنم مثل خواهرت میمونه برات....درسته؟ ر ...
درسته. همه شون مثل خواهرم میمونن. اون لحظه که اون دختر خانوم بیرون بود زنداداشم کنارم بود که نشونش دادم