2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظشون کنه برات عزیزم.... آدم هم دلش برای بچه های معصوم میسوزه هم عمری که قراره پای بعضی ها بی ...

اره واقعا كاش ادم ها قدر داشته هاشون و ميدونستن شوهر من واقعا نامردي كرد در حق من و بچه ها من ماه هاي اول مثل ميت بودم اصلا نه حال خودم و ميغهميدم نه عين قبل مادري ميكردم واسه بچه هام واسه همين اون زن و هيچوقت نميبخشم ميدونم دنيا دار مكافات تو همين دنيا تقاص كارش و ميده

با مادرت هنوز صحبت نکردی؟      

نع🙄

فقط زن داداشم میدونه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

معلومه باهاش خیلی راحتی و بهش اعتماد و اطمینان داری.... فکر کنم مثل خواهرت میمونه برات....درسته؟ ر ...

درسته. همه شون مثل خواهرم می‌مونن. اون لحظه که اون دختر خانوم بیرون بود زنداداشم کنارم بود که نشونش دادم

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

از کجا انقدر مطمعنی؟ نپرسیدی ازاش که گفته یا نه؟

حرف تو شکمش نمیمونه 😂😂😂