شماهم مثل خواهرم یه عقد در راهه چه عقدی میخوام تا دوهفته دیگه باربی بشم میدونم نمیشه دراون حد ولی هیکلم بد نیست اصلا یکمم لاغر شم کافیه هر راهیییییی هر راهییی به ذهنتون میرسه بگید بیاید باهم منو خوش هیکل کنید.
یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ورررررزششششش زیاد اب زیااااااد مصرف کن روغن قند شکر حذففففف غذاتم نصف کن
دعا کن بتونم رقص خوبه به عنوان ورزش
یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟
رقص تند. بالای نیم ساعت. بدن نیم ساعت اول وارد فاز چربی سوزی نمیشه.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اول قد و وزنت و بگو 😂😂😂 بعدم مجبوری روزی دو ساعت ورزش کنی و رژیم شیر یا پروتئین بگیری ... کاش ز ...
160 62رژیم پروتئین چیه