2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب رو مخت چه کاریه میخوای بزنگی ولش کن

یخورده طاقچه بالامیزاره هنوزنرفته توزندگی بدونه خبره.منم ک محلش نمیزارم.زورش بیشترمیادمخادمث خودم باشم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

از من میشنوی رابطتو با خانواده شوهرت خوب نگه داری هنر کردی جاری رو میخای چه کار اخه من با خانواده شوهرم خوبم ولی با جاریم نه 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
من جاری کوچیکه هستم رابطه م با جاریم که تقریبا دوبرابر من سن داره خیلی خوبه دوس داشتم اون مادرشوهرم ...

خخخخخ.منم ازجاریم یه ۵سالی بزرگترم.ن مازیادرابطه نداریم خیلی فضوله زبون دراز.هی دنبال کنجکاویه هی مخاد تودیدباشه جلب توجه کنه ک شوهرش براش چیکارا کرده چیامیخره

مگه ازش بدی دیدی که محلش نمیزاری

اره اولی ک اومده بود خاست الگوی من قرادبگیره باسیاست پیش میرفت ک الان دستش جلو مادرشوهره رو شده.

از من میشنوی رابطتو با خانواده شوهرت خوب نگه داری هنر کردی جاری رو میخای چه کار اخه من با خانواده شو ...

اتفاقا بنظر من دوتا جاری تو طایفه شوهر میتونن بهترین همدم برای هم باشن و هوای همو داشته باش من با جاریم اینجوریم

از من میشنوی رابطتو با خانواده شوهرت خوب نگه داری هنر کردی جاری رو میخای چه کار اخه من با خانواده شو ...

همش میگه مادوتاییم هچوقت ازهم خبرنداریم.گفتم ک خیلی فضوله.ولی من اصلا طی این یکسال براش زنگ نزدم ک حالشو بپرسم

اره اولی ک اومده بود خاست الگوی من قرادبگیره باسیاست پیش میرفت ک الان دستش جلو مادرشوهره رو شده.

اون طبیعیه همه  عروسا اولش میخوان بگن ما بهتریم تو بزرگتری گذشت کن من الان خداییش نصف ارامشم و مدیون جاری بزرگم‌هستم هرجا دلم بگیره باهاش درد دل میکنم اونم کمکم میکنه

اتفاقا بنظر من دوتا جاری تو طایفه شوهر میتونن بهترین همدم برای هم باشن و هوای همو داشته باش من با جا ...

عزیزم شما خوش شانسی وگرنه خیلی کم پیش میاد جاری خوب بشه

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
خخخخخ.منم ازجاریم یه ۵سالی بزرگترم.ن مازیادرابطه نداریم خیلی فضوله زبون دراز.هی دنبال کنجکاویه هی مخ ...

بخدا اولش اینجوریه منم شاید اولاش اینجوری جاریمو ازار داده باشم ولی الان خیلی خوبیم لاهم انقدر خوب که نمیزاریم بین شوهرامون کوچکترین ناراحتی پیش بیاد 

مادرشوهرم فقط در تلاشه بین ما ناراحتی بندازه