2777
2789

من باید تا دو هفته دیگه مشخص کنم نوع زایمانم رو و از دکتر متخصص چشم نامه ببرم. موندم تو آمپاس. طبیعی دوست دارم ولی میترسم چشمم آسیب ببینه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سزارین کردم ولی دکتر چشمم گفت اگه طبیعی میخای زایمان کنی بیا معاینه چشم منم نرفتم

سزارین بعد از عمل خیلی درد داره؟ بعد از چند وقت میشه شکم رو با شکم بند بست و ورزش کرد؟

سزارین که از طبیعی راحت تره.خیلی تمیزتره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
میگن عمل سنگینیه و روده ها جا به جا میشه و شکم هم نمیشه بعدش بست شکم میاره آدم. از ایناش میترسم.&nbs ...

تو طبیعی هم کلی جاهات جابجا میشه از رحم بگیر تا مثانه و مقعد بالاخره بچه سه کیلیویی رو که لک لکا نمیارن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سزارین بعد از عمل خیلی درد داره؟ بعد از چند وقت میشه شکم رو با شکم بند بست و ورزش کرد؟

از همون اول شکم رو میشه بست

زودتر جمع میشه

درد که نداره ؛ تحمل درد آدم ها متفاوته 

عمل چشم که درد داشت

از همون اول شکم رو میشه بست زودتر جمع میشه درد که نداره ؛ تحمل درد آدم ها متفاوته  عمل چشم ک ...

جدی؟ اینجوری که خوبه . گن ساعت شنی بگیرم به نظرت میتونم ببندم بعد سزارین؟ یا گن معمولی بخرم؟

جدی؟ اینجوری که خوبه . گن ساعت شنی بگیرم به نظرت میتونم ببندم بعد سزارین؟ یا گن معمولی بخرم؟

من با شکم بند معمولی می بستم

از همون اول

ولی یه چیزی رو بدون؛ اکثرا بعد از زایمان هرچقدر هم لاغر بشی ، اون یکم زیر شکم سر جاش هست

الان من ۴ ساله زایمان کردم ، وزن م خوبه ولی اون کوچولو شکم رو هنوز دارم

کاریش نمیشه کرد🤕😫

خلاصه شما داری مادر میشی، یه فرقی با قبل داری

زیاد بهش فکر نکن

من با شکم بند معمولی می بستم از همون اول ولی یه چیزی رو بدون؛ اکثرا بعد از زایمان هرچقدر هم لاغر ب ...

تو بارداری وزنم خیلی بالا رفتم. خیلی رو مخمه. امیدوارم بعد زایمان بیشترش بر طرف شه