2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 54 پست
درد داره خیلی؟

بنظرمن که دوسه روز اول دردداره این دوسه روزم کلافگی شدید بینی کیپ وتو گچ نه میشه خندید نه عطسه نه سرفه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم

من یکماه عمل کردم .بمنم گف عملت سخته ولی اصلا منو نترسوند.صورتم روز دوم و سوم  ورم کرد بشدت،تو چشمم لکه خون و کبوتر زیاد ولی اینا فقط ظاهریه درد نداره .فقط حوصلت سرمیره هفته اول و یا و دماغت گرفتی همین.

ازعوارضم که باید گف عمل بینی کلا ریسکه و من کسایی که بینیشون مشکلی نداره رو واقعا میگم همه نکنید .چون میگم از عمل تا وقتی بخاد کامل ورما بخابه واقعا دردش هیچیه ولی استرس و سختی رو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي خداي من  دارم بهش فكرررميكنم تاخالا اتاق عملو نديدن دوتا زابمان طبيعي داشتم سخته واقعاا ...

اتاق عمل سخت نیست بعدش سخته استراحت وطاق بازخوابیدن وکیپ شدن بینی تایه مدت .بنظرم اگه واقعا نیاز نداری اصلا دست به این کارنزن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
بنظرمن که دوسه روز اول دردداره این دوسه روزم کلافگی شدید بینی کیپ وتو گچ نه میشه خندید نه عطسه نه سر ...

من بچه دارم پس باید بزارم بزرگ بشه بعد .اونموقع هم سه برابر گرون میشه 😔

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
من اصفهان دنبال دکتر خوب میگردم بهم گفتن پورصیرفی و جعفری پور کارشون از همه بهتره ولی ه تا دوازده می ...

اره قضاوی نمونه کارشو دیده چندماهه داره تحقیق میکنه خواهرم کارش خوبه 6/500گفته بهش

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
اتاق عمل سخت نیست بعدش سخته استراحت وطاق بازخوابیدن وکیپ شدن بینی تایه مدت .بنظرم اگه واقعا نیاز ندا ...

والا قوز و اينا نداره خدايي پهن اونجوري هم نيست

اين تيكه پايينش كوفته ايه و رو ب پايين

من یکماه عمل کردم .بمنم گف عملت سخته ولی اصلا منو نترسوند.صورتم روز دوم و سوم  ورم کرد بشدت،تو ...

همه همینومیگن ک آدم روکلافه میکنه.ماله من افتضاحه بینیم

آب کرفس خوردین بعدعمل؟