امیرحسینممممممممم مدیر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 375 عنوان اونایی ک حقوق خوندن میشه اگه زنی خیانت کنه حضانت بچشو ازش بگیری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست زنی از شوهرش جدا شده ولی حضانت بچشو ازش گرفته ولی زن خوبی نیست میخوام بدونم اگه مدرک اینکه زن بدیه داشته باشی میتونی حضانت بچشو ازش بگیری؟ امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر 1398/05/03 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرحسینممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 375 ببین اینا طلاق گرفتن زنه مهریه رو بخشیده بچه رو گرفته ولی خودش به من گفت تو پی ام هاش هست ک چند ساله ... من مدرک بعد از طلاقش رو دارم که با یک آقا در ارتباطه مثلا میشه شوهر قبلیش بگه این زن هر روز با یکیه بچه من در کنار این زن احساس آرامش نمیکنه ازش بگیرتش امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37024 ببین اینا طلاق گرفتن زنه مهریه رو بخشیده بچه رو گرفته ولی خودش به من گفت تو پی ام هاش هست ک چند ساله ... بعید می دونم اونطوری ثابت بشه البته چون حضانت در قبال مهریه بوده ممککنه دوباره پرونده مهریه هم باز بشه بهرحال با یه وکیل متخصص طلاق مشورت کنین
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 37024 من مدرک بعد از طلاقش رو دارم که با یک آقا در ارتباطه مثلا میشه شوهر قبلیش بگه این زن هر روز ب ... نمی دونم اینجوری کسی که من میگم خیلی اتفاقی پلیس خانوم تو فضاي بسته با آقايي گرفت در نتیجه از همین پرونده برای اثبات عدم صلاحیت اخلاقی استفاده شد
امیرحسینممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 375 بعید می دونم اونطوری ثابت بشه البته چون حضانت در قبال مهریه بوده ممککنه دوباره پرونده مهریه هم باز ب ... مچکرم مرسی امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر
اکول عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 18106 خیانت مطلق باعث نمیشه حضانت رو بگیرن ازش عدم صلاحیت میشه،،، سرپرستی رو میتونه بگیره ولی دیدن نه
اکول عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 18106 ببین اینا طلاق گرفتن زنه مهریه رو بخشیده بچه رو گرفته ولی خودش به من گفت تو پی ام هاش هست ک چند ساله ... خو بخواد،،،، خیانت نمیش،، خیانت یعنی رابطه جنسی،،،،، و فیزیکی،،،، پیام دلیل نیست تو دادگاه