2777
2789

آیا مشکلتون حل شده؟

دیگه خیانت نکرده؟

تمام امیدم اینه که مشکل شوهرم حل بشه

درمان بشه

خودشم میاد قول داده همکاری بکنه

بنظرتون شوهرم که خیانت جنسی کرده قبلا هم یکبار خیانت کرده(اون بار در حد تلفنش رو متوجه شدم)قابل درمانه؟

کسی که تجربه داره یا از اطرافیانش موردی بوده نظر بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
دوست پسرمن خیلی خیانت میکنه ولی همش قول داده درست میشه امانشدکه

چرا ولش نمیکنی

میخوای تا اخر عمر بدبخت شی؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

حالا دوست پسر گذری هست کسی نیست که بخوای تا آخر عمر باهاش باشی یه وقت خدایی نکرده باهاش ازدواج نکنیا

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

شوهری ک خیانت میکنه رد باید مچاله کرد انداخت دور  شاید مشاور حال زندگیتو خوب کنه پس حال درونی خودت چی ک هر بار همخواب میشی باهاش  فک کنی با یکی دیگه هم اینکارو کرده

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

نگوکه به فکرازدواجی بااین آدم؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
قبلامیگفتم یکاری کرده ازدواج کنیم دیگه نمیکنه اماجدیدا خیلی توفکرم اومده ازدواج هم کنیم همینه 

اره همینه

خیانتکار درست بشو نیس از الان دوستی هنوز ازدواج نکردی ولش کن بابا