2777
2789
عنوان

خانومااااا ی لحظه بیاین ازمایش بتا

445 بازدید | 40 پست

سلام خانوما من اینماه ماه دومه کلومیفن و امپول فوستیمن زدم روز دهم دورمم دوتا فولی 15 چهارتا 14 داشتم امروز روز چهاردهمه ک امپول hcg زدم امروز ازمایش بتا دادم گفتن مشکوک ب مثبته خط دوم بزور پیدا شده روز 26 دوره امم هستم میشه مثبت کاذب برای امپول باشه؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

عدد بتات چنده ؟ احتمالش زیاده که حامله باشی باز صبر کن بعد موعدت بی بی بزن پررنگ شد برو آزمایش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  امروز آمپول زدی امروز هم آزمایش دادی؟چرا؟ خوب آمپول hcg همون هورمون بارداریه ...احتما ...

نه امروز امپول نزدم چهارده روز پیش hcg زدم

عدد بتات چنده ؟ احتمالش زیاده که حامله باشی باز صبر کن بعد موعدت بی بی بزن پررنگ شد برو آزمایش 

گفتن عصر میگن عددش چنده ولی گفتن خط دوم بارداری بزور پیداشده خیلی کمرنگه 

گفتن عصر میگن عددش چنده ولی گفتن خط دوم بارداری بزور پیداشده خیلی کمرنگه 

انشاالله مثبت میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
عه خوب پس احتمال زیاد بارداری😍😍😍😍چون اثر آمپول ده روز تو بدن میمونه

اخ ینی میشههههه. خیلی دل درد و کمردرد دارم هی میگم الان میشم دیگه ب دلم خورد برم ازمایش بدم دعاکنین واسم 😍😍😍☹️☹️

من ماه گذشته آمپول زدم خدا رو شکر الان باردارم...ان شاءالله تو هم هستی❤❤

به سلامتی عزیزم ایشالله خوش قدم باشه ‌‌شما چن روز بعد امپول ازمایش دادی بتات چندبود

بچه هو برام دعا کنید شرایطم برا بارداری خوب نیست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

سینه هات سفت نشدنه؟ 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره