2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد از خوردن راکوتان میشه باردار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 28 پست
نه خيليم عوارض ندارع  من يك سال كامل مصرف كردم هنوزم گاهي وقتا دكتر برام تجويز ميكنه تا يك س ...

عزیزم عوارضش خیلی زیاده . شما نمی‌بینی عوارضشو . سرخود مصرف نکن .

یهو خودشو نشون میده ا

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش پوست خیلی عالی میشه درسته؟ 

من كه دكترم عالي بود پوستم معركه شد و حتي با داروهايي كه ميداد پوستم روشن تر شده بود

ولي من يك سال مصرف كردم و درمان و نصفه گذاشتم

بعد از يك و سال و نيم دوباره پوستم شروع به جوش زدن كرده

الان دوباره رفتم دكتر و قول دادم تا اخرش برم و نصفه نزارم

شماهم هرچقدر طول كشيد بريد  

باعث نازایی نمیشه عزیزم ولی روند بارداری رو طولانی می‌کنه متاسفانه . من خودم قاعدگی هام بشدت نامنظم ...

آخه پس چرا توو این ۱۶سال فقط ۲بار اونم ناموفق باردار شدم..عکس رنگی آزمایش اسپرم سونو آزمایش ذخیره ی تخمدان همه چی دادم.خیییلی کم ذخیره ی تخمدانم پایینه..دکترا میگن جز عوامل ناشناخته بارداری..موندم والا چی بگم..کاشکی خدا ب داد دل ماهم برسیم.مردیم از حسرت

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
عزیزم عوارضش خیلی زیاده . شما نمی‌بینی عوارضشو . سرخود مصرف نکن . یهو خودشو نشون میده ا

من سر خود مصرف نميكنم

دكتر برام تجويز ميكنه و اينكه 

دكترم و خيلي قبول دارم 

بهم اطمينان خاطر داد كه مشكلي به وجود نمياد

من الان یه بچه دوسال و نیم دارم قصد دارم یکی دیگه داشته باشم به نظرتون الان شروع کنم خوبه؟ بعد از هشت ماه یکسال هم باید تحمل کنم یعنی حدودا یک سال و نیم دیگه اقدام کنم درسته؟؟ 

آخه پس چرا توو این ۱۶سال فقط ۲بار اونم ناموفق باردار شدم..عکس رنگی آزمایش اسپرم سونو آزمایش ذخیره ی ...

درد خیلی بدیه عزیزم . من که کلا یه پریود شدن منظم شده ارزوم . بچه پیشکشم. 

منم یه دوست دارم . همه چیزش اوکیه. ولی باردار نشده تا الان . اونم جزو عوامل ناشناخته س باردار نشدنش 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نظر شما درمورد این دارو چیه؟ بعد از طی دوره دوباره جوشها بر میگرده به من گفتن باید هشت ماه استفاده ک ...

برای جوش های شدید خط  اول درمان فقط همینه، چیزاهای دیگه فقط وقت تلف کردنه، تک درمانی هم هست یعنی نیاز نیست همراهش داروی دیگه ای برای جوش مصرف بشه

ولی دوزش و باید درست مصرف کرد که طبق وزن حساب میشه یعنی طی دوره درمان باید به اندازه کافی برسه تا قطع شد جوش ها برنگرده دوزش هم 120 میلی گرم ضربدر وزن تون هست، که کل این دوز توی شش ماه، هشت ماه یا یک سال که پزشک تون تعیین میکنن مصرف میکنید، 

حتما درست و خوب باید جلوگیری کنید، بهتره دو روش جلوگیری داشته باشید 

ضدافتاب همیشه و به اندازه کافی استفاده بشه 

لب هاتون، چشم هاتون و پوست تون مرطوب کننده و اشک مصنوعی اگه نیاز بو مصرف بشه 

و سه ماه یکبار تری گلیسیرید و انزیم های کبدی تون و چک کنید 

نگران نباشید 

من خودمم مصرف کردم مشکلی هم کبدم باهاش نداشت، اینقدر که همه سریع میگن کبد و داغون میکنه 

فقط باید تحت نظر بود. احتمال عوارض برای هر دارویی وجود داره

من الان یه بچه دوسال و نیم دارم قصد دارم یکی دیگه داشته باشم به نظرتون الان شروع کنم خوبه؟ بعد از هش ...

آره عزیزم .

من اینجا یادمه حدود چند ماه پیش یه کاربر بود ، راکوتان میخورد و باردار شده بود .

می‌گفت دارم میرم دنبال مجوز سقط . خیلی ناراحت بود .

خیلی مواظب باش عزیزم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من الان یه بچه دوسال و نیم دارم قصد دارم یکی دیگه داشته باشم به نظرتون الان شروع کنم خوبه؟ بعد از هش ...

گفتم که عزیزم بعذ اتمام داروها، فقط یک ماه بعذ نیاز هست باردار نشید بعذش مشکلی نداره 

نیاز نیست یک سال صبر کنید بعدش

نمیدونم چه اصراریه دوستان حدسیات خودشونو میگن 

اگه خواستید رفرنس انگلیسی براتون بذارم 

برای جوش های شدید خط  اول درمان فقط همینه، چیزاهای دیگه فقط وقت تلف کردنه، تک درمانی هم هست یعن ...

خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید استفاده کروم از صحبتهای شما😘