2777
2789

ما اول سال یه زمین  شراکتی خریدیم,قرار شده یه واحد ۱۲۵ متری تا آخر بهمن به ما برسه,تو بهترین نقطه شهر. کلا ۴ طبقا و هرواحد ۲ طبقه. ما می تونیم اینو بفروشیم و بریم یه منطقه یه خرده پایین تر یه واحد ۱۴۰ متری,سه خوابه و هرطبقه یه واحدو البته فول امکانات و سال ساخت هم ۹۳. شما بودید چی کار می کردید?

خسته تر از این حرفهام...

می موندم همینجا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميفروختم تو بهترين نقطه شهر كاملا نوساز رو بزارم برم يه خورده پايينتر با پنج سال ساخت كه فقط پونزده متر بزرگتر١٢٥متر خيلي هم بزرگه ديگه ١٤٠متر زياديه متراژش

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نميفروختم تو بهترين نقطه شهر كاملا نوساز رو بزارم برم يه خورده پايينتر با پنج سال ساخت كه فقط پونزده ...

همسرمم همینو میگه,من خیلی اصرار به تعویض دارم.

خسته تر از این حرفهام...
این واحد جدید سندش سال ۹۹ می خوره و دو خوابه است و به ما خشک تحویل میده و باید کلی هم هزینه کنیم.&nb ...

خوب خودتون موقع ساخت نميتونيم يه خورده نقشه رو عوض كنيد سه خوابه بكنين خونه ١٢٥متري بايد سه خواب شه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خانواده تون چند نفره است؟

دوتا بچه کوچیک دارم.دختر و پسر.واسه همین سه خوابه بودن مهمه برام. همسرم میگه فعلا نیاز نیست,۵,۶ سال دیگه خونه رو عوض میکنم شاید ویلایی بخریم نشد سه خوابه می خریم.

خسته تر از این حرفهام...
دوتا بچه کوچیک دارم.دختر و پسر.واسه همین سه خوابه بودن مهمه برام. همسرم میگه فعلا نیاز نیست,۵,۶ سال ...

خدا حفظشون کنه. اگه محلش یه کوچولو پایین تره من دومی رو ترجیح میدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوب خودتون موقع ساخت نميتونيم يه خورده نقشه رو عوض كنيد سه خوابه بكنين خونه ١٢٥متري بايد سه خواب شه

یکی از خوابها رو بزرگ کردیم اگه یه موقع خواستیم بشه با پارتیشن مجزاش کنیم.

خسته تر از این حرفهام...
خدا حفظشون کنه. اگه محلش یه کوچولو پایین تره من دومی رو ترجیح میدم

آره تفاوتش از لحاظ ظاهر شهرک و موقعیت  خیلی کمه اما خب از لحاظ سطح قیمت خونه های مشابه تو دو منطقه تقریبا متری دو تومن تفاوتشه.

خسته تر از این حرفهام...