2777
2789

دقیقا نمیدوم چمه ؟ مثلا در یک لحظه خیلی به دخترم محبت میکنم و بغلش میکنم بعد دوساعت دیگه نمیخوام بیاد سمتم و دوست دارم تنها باشم.

یا یه لحظه حالم خوبه با یه اتفاق کوچیک ( مثلا خیس کردن دخترم ) بدجور بهم میریزم. گاهی احساس میکنم دخترم سردرگم هست یعنی نمیدونه چیکار کنه که من همین طوری مهربون بمونم.( 3 سالشه )

تو رابطه با همسرمم همین طوره ولی نوسانات طولانی مدت تره یعنی یک روز خیلی ابراز علاقه میکنم و دوسش دارم یه روز در حد یه سلام علیک ساده و حرف های روزمره میگذره 😕😕ایا کسی مثل من هست؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس داری 

کلا ادم استرسی هستم و دوست دارم همه چی سرتایم خودش انجام بشه.. مثلا ناهارم دیر اماده بشه بهم میریزم، بعد که یه تایمی میگذره با خودم میگم حالا یه ربع دیرتر سفره پهن بشه چی میشه ؟ 

اره منم بدون دلیل ... خوابمم چون شیرخشکیه دخترم شبا همش بیدار میشم درست میکنم  دیوونه میشم&nb ...

افسردگی بعددزایمانه......با ورزش خوب میشی.الان به نظرم یه خورده روال زندگی ات به هم خورده خودت میگی خوابت کمه این دلیلشه خواب کم رو خلق و خوت تاثیر گذاشته خواب بچه ات تنظیم بشه حالت خوبذمیشه ورزش حتما انجام بده

اره منم بدون دلیل ... خوابمم چون شیرخشکیه دخترم شبا همش بیدار میشم درست میکنم  دیوونه میشم&nb ...

دوقطبی ها چطورن ؟ مثل من اخلاق ندارن 😢😢ایا قابل درمانه ؟ 

افسردگی بعددزایمانه......با ورزش خوب میشی.الان به نظرم یه خورده روال زندگی ات به هم خورده خودت میگی ...

صبحا جدیدن نرمش میکنم و باید حداقل استخر برم 

چون بطور مداوم نمیتونم برم باشگاه 

سخته ببرم بچه رو بزارم پیش مامانم و دوباره برم دنبالش 

یکم مسیرشون دوره 

بازم مرسی گلم 😘

آره دقیقا ..دلم بیخودی میگیره .خوابم به موقع نیست. دخترم 1 به بعد میخوابه. صبح هم بخاطر استرس کارها ...

افسردگی هستش ....ورزش کن لباس با رنگ شاد بپوش گلاب و زعفرون قاطی کن باهاش شربت درس کن