2777
2789

جذاب و خوشگل و باکلاسه 😁

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس شیک وخاص بپوشه قشنگ حرف بزنه موقع غذا خوردن صحبت نکنه ارم باشه پاهاشو روهم نندازه صاف بشینه دستشو غلاب کنه بزاره روپاش قشنگ راه بره ارایششم لایتو خوب باشه ناخوناشم مرتب باشه

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بنظرم، چیزیزکه ادمو جذاب میکنه شخصیته 

تامام

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

لاغر  با..ن قلمبه خوشگل سفید موی اکستیشن شده دماغ عملی 

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

خیلی زیبا تیپ میزنه ولی جلف نه

میدونه کی و کجا حرف بزنه و چه حرفی

نمیزاره کسی ازش استفاده کنه

از تنش مایه نمیزاره

در مواقع برخورد با آقایون سنگین برخورد میکنه

باید باوقار باشه

بد دهن نباشه و با صدای بلند نخنده😊

کتاب بخونه، اپدیت باشه، از اخبار روز سردربیاره

تمیز باشه، لباس مرتب و تمیز بپوشه!

به همه احترام بذاره و شمرده صحبت کنه

همیشه بوی عطر بده

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....