2777
2789
هفت رشته چیا هست

تازه کلی لوازم باید بخری براشون خرج اونا هم هست 

اسن ۷ تا رشته رو باید داشته باشی ک بهت مجوز تاسیس ارایشگاه بدن 

کوتاهی.رنگ ‌شینیون‌.ناخن .گریم .ابرو و اصلاح صورت 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
چ خبره گی گفته واسه دیپلم تا یکی دو تومنه شایدم کمتر من ششصد دادم دی ماه

تو شهرما کع اینجوریه 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ مربی بمون گف اول کار مروان بگیرید بعدن ک دستتون را افتاد مک یا هدی بیوتی یا اناستازیا بگیرید

حیف نیس یک و خورده دادی ب اون اول کار اخر کار فرق نداره تو قلماتو میگرفتی واسه کل کارت . سایه و ایناتم چون میخواستی بزنی تند تند پاک کنی سایه پونزده بیست تومنی میگرفتی 

تازه کلی لوازم باید بخری براشون خرج اونا هم هست  اسن ۷ تا رشته رو باید داشته باشی ک بهت مجوز ت ...

نمیشه شریکی زد من یکی دوستام یسریاشو یاد میگیره منم یسریاشو بعد باهم سالن بزنین میشه همچین چیزی

تو شهرما کع اینجوریه 

تو شهر شماهم واسه ارایش پیرایش اونقدر نمیگیرن برای دیپلم دیگ فوقش یکی دوتومن بعد دیپلم باید تخصصی بری جالا هر کدومو ک میخوای کار کنی ک هر کدوم دو سه تومنه

حیف نیس یک و خورده دادی ب اون اول کار اخر کار فرق نداره تو قلماتو میگرفتی واسه کل کارت . سایه و اینا ...

قلم گراف گرفتم 

حالا دیگ درسته اول کاره ولی ن تا این حد دیگ آخه من خودمم شخصا سایه 20 تومنی نمی‌خرم

قلم گراف گرفتم  حالا دیگ درسته اول کاره ولی ن تا این حد دیگ آخه من خودمم شخصا سایه 20 تومنی نم ...

ربطی نداره عزیزم تو نمیخوای طرفو ارایش کنی ک چند ساعت بمونه میخوای بشوری داری تمرین میکنی سایه هدی بیوتی و اناستازیا و اینا چرا میخرن چون ساعت زیادی می مونه و نمیریزه تمیز می مونه چندین ساعت . واگرن همون کاره

ربطی نداره عزیزم تو نمیخوای طرفو ارایش کنی ک چند ساعت بمونه میخوای بشوری داری تمرین میکنی سایه هدی ب ...

ب پوست طرف آسیب زیادی میرسونه من خودم یبار سایه ارزون زدم تا ی مدت پشت چشمم قرمز شده بودو خارش داشت

ب پوست طرف آسیب زیادی میرسونه من خودم یبار سایه ارزون زدم تا ی مدت پشت چشمم قرمز شده بودو خارش داشت

نمیدونم والا من ک این همه تمرین کردم با سایه پونزده تومنی خودمم از اون میزنم و آکوا ۲۰ تومنی نمیدونم دیگ

تو شهر شماهم واسه ارایش پیرایش اونقدر نمیگیرن برای دیپلم دیگ فوقش یکی دوتومن بعد دیپلم باید تخصصی بر ...

عزیزم بیا خصوصی شماره اموزشگاه  روبهت بدم زنگ بزن بپرس!

نمیشه شریکی زد من یکی دوستام یسریاشو یاد میگیره منم یسریاشو بعد باهم سالن بزنین میشه همچین چیزی

نمیدونم اینو