2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه پولش و کی داده و پیشنهادش و کی داده خیلی مهمه.اگه همش از طرف همسرت بوده بله باید به شما میگفت.اگه نه از طرف مادرشور بوده خیلی مهم نبوده ولی میگفت بهتر بود.هیچ وقت حرفاتون و قورت ندید عقده بشه.همدن موقع با لبخند میگفتی من و میبردی خیلی خرج رو دستت نمیذاشتم که بهم‌نگفتی.

نه بچه ام یه ماهشه عروسی دعوتیم براون رفتن لباس گرفتن 

خب حق داری ناراحت شی 

اقایون سرشون شلوغه به همین دلیل ممکنه خانوما گاهی تنها برن خرید اما اقایون نباید برن مخصوصا با خانواده خودشون ولی دیگه شده دعوا راه ننداز که ارزش اعصاب خوردی نداره بعدا با زبون خوش بهش بگو ناراحت شدی

پول نداده چون کارت نبرده بود 😃😃😃

خوب پس خودت و ناراحت نکن.اصل اون پولست که نداده.خخخخ.ولی واسه اینکه مطمئن بشی بگو مامان  دستش درد نکنه این و کادو داده یا خودت خریدی؟ یه وقت میبینی پول نقد داشته یا اونا دادن گفته بعدا باهاشون حساب کنه

نميخواد ناراحت بشى سرى بعد  با شوهرت برو خريد 😁خانما كلا عادت كردن ب غصه و ناراحتى ، بيخيال ، خوشحال باش كه مادر شوهرت رفته برات خريد كرده ، البته ب شوهرت هم بگو كه بايد به شما ميگفته كه دفعه بعد تكرار نكنه 

نه مطمعنم مامان یا داداشش خریدن پول نقد نداشته 😉

خب پس بی خیال شاید مامانش گفته بریم واسه بچه لباس بگیریم که تورو سوپرایز کنه دستش درد نکنه که خرید بیخیال ارزش حرص خوردن واعصاب خوردی نداره چون شیر میدی به بچت اونم اذیت میشه بیخیال این چیزا خودتو نی  نی تو عشق است عزیز دلم

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.