2777
2789
عنوان

اخه خواهرشوهرا چتونه چرا انقد حسودین چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 152 پست
همه ی خواهرشوهرا حسود نیستن،جمع نبند ولی خیلی ازعروسها توهم دارن فکرمیکنن که خواهرشوهرشون بهشون حسا ...

همه نه استثنا زیاده .من اصلا نمیگم حسودی نوشتم مشکلمو .پرنکنن مادرشوهرارو

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
بنده یه خواهر شوهر هستم اگه این داداش و زنش دست از سر ما بر دارن و اینقد تو فکر تیغ زدن نباشن ما ...

حالا برعکس 

بنده یک زن داداش هستم 

اگه این خواهرشوهر و شوهرش انقدر به فکر تیغ زدن نباشن من هیچ مشکلی باهاشون ندارم

تااااماااام

خدا هست وخدا هست وخدا هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای بهت حق مبدم حرص بخوری..بخدا من اوایل شوهرم اشکمو درمیااورد.اینقد به خواهر کوچیکش وابسته بود  یادمه یبار عصر حاضرشد گفتم کجا گفت افسانه گفته بیا ببرم نمایشگاه...منم کلی ناراحت شدم گفتم حداقل منم ببر باهم ببرینش.خلاصه بارها وبارها دلمو بارفتاراش پیام و زنگاوقربون صدقه هاش شکست..اینقد دعوا کردم الان یاد گرفته محبت به خواهر جلو زن سخته...کاش مردا بفهمن

هم عروس بد داریم

هم خواهرشوهربد

والا منم از خواهرشوهرخیر ندیدم

شوهرمم از خواهرش خیر ندید

بهش میگه دختر بابام🤣🤣🤣

نمیگه ابجی.

یعنی ببین چه هیولاییه

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
جدی میگی اینارو؟یعنی مادر انقدر پررو میشه؟ ما با یه سختی این خونه رو برا داداشم خریدیم پدرم که فوت ...

چون انقد خوبید باورتون نمیشه دیگه من خواهرشوهرام عمرا کاری واسه برادرکنن چون میگن وظیفه برادره واسه خواهر کارکنه.خونه ای ک مانشستیم اللن مال پدرمه رهنش ۱۵۰ ملیونه ما ۳۰ ملیون کلا دادیک بابام نشستیم .بابام گفت همینم نمیخام بچمید .بعد عئض این ک بگه دست پدرزنت درد نکنه ب همسرم مبگه زیاد رو نده ب خانواده نمسرت .حالا خداروشکر شوهرم میگه مادر من کلا هرمی بیشتز خودشو بگیره دوسشداره .خودش میدونه مادرش داره ظلم میکنه

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
همه نه استثنا زیاده .من اصلا نمیگم حسودی نوشتم مشکلمو .پرنکنن مادرشوهرارو

من که یه دونه زن داداش دارم 

خداشاهده یه باربهش حسادت نکردم وبین اون و خواهرم طرف زنداداشمو میگیرم

اوایل قدر نمیدونست ولی چندسال که گذشت خواهرشوهرای بقیه رو که دید اخلاقش تغییر کرد

حالا دیگه خیلی خوب شده

هم عروس بد داریم هم خواهرشوهربد والا منم از خواهرشوهرخیر ندیدم شوهرمم از خواهرش خیر ندید بهش میگ ...

😂😂😂شوهرمن میگه ولشون کن بذاربگن تا خسته شن اما ماشااا خسته نمیشن ک

من که یه دونه زن داداش دارم  خداشاهده یه باربهش حسادت نکردم وبین اون و خواهرم طرف زنداداشمو می ...

خدا خواهرایی مثل شماهارو زیاد کنه

وای بهت حق مبدم حرص بخوری..بخدا من اوایل شوهرم اشکمو درمیااورد.اینقد به خواهر کوچیکش وابسته بود &nbs ...

ببین خواهرا بعضی وقتا معلوم نیست چشونه فک میکنن استغفرالله داداششون شوهرشونه انگار بابا خودت بگو خوشت میاد این رفتارو از خواهرشوهرخودت ببینی

😂😂😂شوهرمن میگه ولشون کن بذاربگن تا خسته شن اما ماشااا خسته نمیشن ک

مال منکه اینقد بیشعور بود 

الان دوساله شوهرمو خودم باهاش قطع رابطه کردیم

بعدش خانوادش شروع کردن چزوندنمون

چون زورشون گرفته بود

بااونام قطع رابطه کردیم

چون انقد خوبید باورتون نمیشه دیگه من خواهرشوهرام عمرا کاری واسه برادرکنن چون میگن وظیفه برادره واسه ...

والا به نظر من وظیفه پسر و خانوادشه من همیشه به مامانمم میگم دامادات خانوادهاشون پشتشون بودن و کمک و حمایتشون کردن شما هم برا پسرت وظیفه داری  همینکارو بکنی و پشتوانش باشی شمام اگه خانواده همسرت فقط توقع دارن و کاری نمیکنن رفت و آمدتو کم کن تا اعصابت آروم باشه

مال منکه اینقد بیشعور بود  الان دوساله شوهرمو خودم باهاش قطع رابطه کردیم بعدش خانوادش شروع کر ...

ماهم بایکیشون قطع ارتباطیم اونم چون ۱۲ ملیون پول شوهرم و ۴۵ تومن مال پدرشو بالا کشید مادره هیچی ب دخترش نگفت نذاشت این پدر و پسرم باهاش دعواکنن حقشونوبگیرن .اون خواهرشوهرم ک قطع ارتباطیم ۳ بار طلاق گرفته ۴۸ سالسه ۴ تا دختر داره

والا به نظر من وظیفه پسر و خانوادشه من همیشه به مامانمم میگم دامادات خانوادهاشون پشتشون بودن و کمک و ...

کم میکنیم میگه نمیاید انقد میگه ک نگو مخ میخوره ب همسرم میگم تهنا برو میگه نه باید بیای مادرمه بی احترتمیه

ماهم بایکیشون قطع ارتباطیم اونم چون ۱۲ ملیون پول شوهرم و ۴۵ تومن مال پدرشو بالا کشید مادره هیچی ب دخ ...

من خودمم دخترم

اما همیشه میگم بچه با بچه چه فرقی داره مگه که اینقدر به دختراشون بها میدن و پسرارو اذیت میکنن بخاطر اونا،

من حتی حاضر نیستم خار ب پای برادرم بره

اونوقت مادر من بخواد بخاطر من داداشمو اذیت کنه🤔🤔

درک نمیکنم اصلا