سلام .بعد از چند وقت دعوای خیلی بدی با شوهرم کردم .همیشه از اینکه تو بحث بزنه زیر وسایل متنفر بودم همیشه هم باهاش حرف زدم و گفتم این باعث میشه که دعوا شدید بشه.همینکه بحثمون شروع شد زد زیر وسایل منم همینکارو انجام دادم اومد دست روم بلند کنه ولی نزد بهم میگه فردا میری خونه بابات زنگ بزن بیاد ببرتت .منم مثل خودش زدم به سیم اخر اخر سرم گفت طلاقت میدم ...کلا از زندگی باهاش بخاطر رفتارش سرد شدم و دیگه احساسی بهش ندارم همیشه تو زندگی کنارش بودم ولی اخرشم گفت هیچی واسم نکردی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا وقتی ی زن ب مرد بگه هیچ کاری برام نکردی همه کارای خویش از بین میره اما اگه ی مرد بگه چیزی نمیشه؟
وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی