2777
2789
عنوان

میگه برو ....

325 بازدید | 30 پست

سلام .بعد از چند وقت دعوای خیلی بدی با شوهرم کردم .همیشه از اینکه تو بحث بزنه زیر وسایل متنفر بودم همیشه هم باهاش حرف زدم و گفتم این باعث میشه که دعوا شدید بشه.همینکه بحثمون شروع شد زد زیر وسایل منم همینکارو انجام دادم اومد دست روم بلند کنه ولی نزد بهم میگه فردا میری خونه بابات زنگ بزن بیاد ببرتت .منم مثل خودش زدم به سیم اخر اخر سرم گفت طلاقت میدم ...کلا از زندگی باهاش بخاطر رفتارش سرد شدم و دیگه احساسی بهش ندارم همیشه تو زندگی کنارش بودم ولی اخرشم گفت هیچی واسم نکردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت یاد ی چیزی انداخت منو

چرا وقتی ی زن ب مرد بگه هیچ کاری برام نکردی همه کارای خویش از بین می‌ره اما اگه ی مرد بگه چیزی نمیشه؟

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
من جات بودم میگفتم خونه ی من اینجاست هیچ جا نمیرم توبرو والابخدا ینی چی زارت میگن برو ازخونه خودشون ...

چی بگم اینم جواب محبت و خوبیامه... چون حرف حق زدم زورش گرفته .هیچوقت نمیبخش.

عشق من از الان نگرانه ک تو زندگی قهز کنم برم خونه بابام.میگه بعد چجوری برت گردونم تویه لجبازو.چرا مر ...

والا چی بگم شوهر منم همینطور بود .نمیخوام تو دلتو خالی کنم ها اخلاقا فرق داره...

چی بگم اینم جواب محبت و خوبیامه... چون حرف حق زدم زورش گرفته .هیچوقت نمیبخش.

مرداهمینن خودشون یکاری بکنن تاعمردارن به روت میارن ولی توهرکارکنی تهش میگن مگه چکارکردی انگار زنو به اسیری بردن

اگر دوباره گفت بهش بگومن نمیزم چون اینجاخونمه 

اینکه بری خونه بابات بازبرگردی بعدابراش عادی میشه 

چراتوبری اون بره خونه باباش=)

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید
والا منم اول اینو میگف الان عوض شده

ن این بیچاره دوساله کارش منت کشیو افتادن ب پاهامه.همه جوره زجرش دادم ول کن نیست.بعدم میگه شب اول بچه .ک بخاطر بچم نتونم چپو راست قهر کنمو دادگاه پاسگاه.میگه من از تو خبلی میترسم ک زندگیو بزنی بهم.از الان گاهی سردرد میگیره ک تو دختر زندگیو میزنی بهم سر هیچی.اخلاقم خیلی تنده اخه

ن این بیچاره دوساله کارش منت کشیو افتادن ب پاهامه.همه جوره زجرش دادم ول کن نیست.بعدم میگه شب اول بچه ...

امیدوارم اینجور باشه ولی تجربه میگه مردا تو شرایط مختلف تغییر میکنن بخصوص بری زیر یه سقف