2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی مارو با تاپیک قبلت ناراحت کردی ..اشکام افتاد ..خدا ایشالا خودش نگهش داره..بتامتازون من چند بار زدم هی گفتن خطر زایمان زودرس داری ..نه بابا اونجوری هم خاص و دقیق نیس اثر داره من آخرین بار شب زایمان زدم باز صبح قبل سزارین زدم ..ایشالا به حق فاطمه زهرا خدا بچتو بهت ببخشه ..البته کاش هفته های پایین سرکلاژ میکردی ..الآنم نمی‌دونم چند هفته ای ولی ایشالا اگه به دنیا بیاد صحیح و سالم میاد 

عزیزم ما خیلی ها شرایط تورو داشتیم ..اصلا گفتی دستشویی زیاد داری بخدا ما هم جامون رو چسبیده به در تو ...

خدا کنه تو عمرم کسیو اینجوری دوست نداشتم بشوهرم گفتم این نشد من دیگه بچه نمیارم طلاقم بده یه زن دیگه بگیر

خدا کنه تو عمرم کسیو اینجوری دوست نداشتم بشوهرم گفتم این نشد من دیگه بچه نمیارم طلاقم بده یه زن دیگه ...

نه بابا ترسیدم از تاپیکت فکر کردم زیر ۲۵هفته ای ..هفته دیگه که میشه سی هفته ...راحت میمونه نگران نباش ...با خود جوجت حرف بزن بهش بگو مامانی بیشتر بمونی زود نیای ها بخدا اینقدر خودش قدرت داره بهت آرامش بده هیچ کس قدرت نداره ..اصلا ضربان قلب جنین رو اندازه گرفتن دیدن که مادر وقتی ناامید میشه ضربان قلب بچه کند میشه ...معلومه بچه جزوی از وجوده آدمه و از هرکسی عزیزتره ...فقط آیه الکرسی بخون از خودش بخواه ..تکون هم نخور ..حرف ناامیدی دیگه اصلا اصلا نزن ..بخدا جنینت از همه زودتر می‌فهمه ..دیگه برسی ۳۲که عااالیه ..ولی همین هفته دیگه هم بشه بازم توی دستگاه یه ذره هزینه داره ولی میمونه ..نذر کن که دستگاه نمونه خرجش زیاد بشه به یه مرکز بهزیستی و معلولان پنجاه تومن صد تومن بدی ..

نه بابا ترسیدم از تاپیکت فکر کردم زیر ۲۵هفته ای ..هفته دیگه که میشه سی هفته ...راحت میمونه نگران نبا ...

بخدا اینقدر نذر و نیاز کردم دیگه نمیدونم دست به دامن کی بشم هرجا فکرشو کنی نذر کردم مرسی گلم انشالله

دیگه وقتی آدم نذر می‌کنه یعنی خودشو رها می‌کنه میسپاره به خدا نه اینکه هم چنان استرس داشته باشه ..از ته دلت از خدا بخواه و دیگه استرس نداشته باش .ایشالا تاپیک بعدیت خبر سلامتی فرزند کوچولوت باشه که بهترین موقع به دنیا اومده صحیح و سالم 

دیگه وقتی آدم نذر می‌کنه یعنی خودشو رها می‌کنه میسپاره به خدا نه اینکه هم چنان استرس داشته باشه ..از ...

انشالله گلم خودمو تسلیم رضای خدا کردم رضایارمو از ته دل میسپارم بهش تو زندگیم همیشه امتحانم کرده ولی تهش خوب تموم شده انشالله اینم آخرش خوب باشه،