2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو نظربدین لطفا

236 بازدید | 27 پست

واسه مهمون گوشت چرخ شده تو خورشت بریزم به صرفه تره یاتیکه ای؟قیمتش مدنظر نباشه لطفا.میخوام ببینم تجربتون چی میگه.سپاسگذارم

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه میگه جلوی مهمون گوشت چرخ تو خورشت بسیییار کار مسخره ایه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

به صرفه تر که گوشت چرخ کرده

اما گوشت خورشتی مجلسی تره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ازیه طرف میگی کدوم به صرفه تره ازیه طرف میگی قیمتش مدنظرنباشه☹☹☹

ولی کلا گوشت تیکه ای بهتره کسی که توخورشت گوشت چرخی نمیریزه اصلا پیدانیست!

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
تجربه میگه جلوی مهمون گوشت چرخ تو خورشت بسیییار کار مسخره ایه    

مثلا فسنجون خب با چرخکرده هم خوشمزه ترررره هم خوشگلترررررر

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎