2777
2789

بنظرمن مرد آذرماهی   . طبیعتش متغیره و سریع نظرش عوض میشه مخصوصا زمانیکه بادوستاش مشغوله سفره..     

چرااااااااااااااااا؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من آذر ماهی.خیلی ام اصولی  و قانونمند زندگی میکنه.حرفشم یکیه😁

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

اذر ماهیا تنها بدی که دارن اینه که عصبین یکم 

اهل رفیق بازی هم هستن همین 

اگه سر میخوره حتما دوست داره بخوره دیگه میدونی که چی میگم؟ ://///(ایهام داشت)

نامزدم آذریه سر نمیخوره :/

اینا همش الکیه  چیه اعتقاد به اینجورچیزا

همسر من یک آذرماهی  رفتارش و اخلاقش  همونیه که روز اول بوده اگه حرفی بزنه تا اخر رو حرفش هست 

هرکسی ذات مخصوص به خودش رو داره  نه که متولدین یه ماه همه شبیه هم باشه اخلاق و رفتارشون و صحبتشون 

التماس دعا

منظورم اینه اوایل میرفت ناپدید میشد ده روز بعد میومد یا دوباره میرفت تا دوسه ماه بعد میمومد..الانا همیشه هستش الاااانم ک روسیه هستش بیست روز دیگه میادباهم در ارتباطیم کلن یجوریه...همش رفتارای منو زیر نظر داره ... یک بار هم ازدواج کرده و طلاق داده