2777
2789
خداروشکر ، دعا کنید منم جواب بگیرم بعد از دو ساااااااال

انشالا جواب بگیری..منم چن روز دیگه باید برم دکتر ببینم اینبار بهم آمپول میدن یا نه..مشکل شما چیه عزیزم؟

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
خب شاید اثر همون داروها و آمپولا بوده؟

نه بابا ، اینارو یه ماما بهش داده بود ، رفته بود  پیش متخصص کلی باهاش دعوا کرده بود که چرا وقتی مشکلی نداری اینارو مصرف کردی ، تازه یه خانمی همین چند روز پیشا تویه یه تاپیک نوشته بود که هیچ مشکلی نداشته ولی چون عجله داشته هی آمپول زده قرص خورده بعد فولیکولش اینقد بزرگ شده تبدیل به کیست شده بود حالا باید صبر میکرد تا اون برطرف بشه بعد اقدام کنه ، شما هم اگه هیچ مشکلی نداری علکی آمپول نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بارداری

اسمش امپول دور نافه ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
انشالا جواب بگیری..منم چن روز دیگه باید برم دکتر ببینم اینبار بهم آمپول میدن یا نه..مشکل شما چیه عزی ...

مشکل خاصی ندارم با دارو فولیکول خوب دارم ولی همسرم تحرک اسپرمش کمه تاحالا جواب نگرفتیم

اسمش گنادوتروپین هست

آهان ،خب منم زدم ،کلومیفن خوردم ، منتظر نتیجه م ، ولی دور ناف نزدم ، عضلانی بود 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
آخه متأسفانه مشکل تخمکگذاری دارم و باید بخورم

آهان ، نه پس حتمن بخور ، چون خیلی ها مشکل ندارن علکی میخورن که زود بارداربشن من فکر کردم که شما هم مثه دوستم هیچ مشکلی نداری