2777
2789
عنوان

آخه چرا😭

130 بازدید | 6 پست

بچه ها من ۸ روز از اقدامم میگذره سه روز دیگم پریودیمه همه علایئم پریودیم دارم دوست دارم باردار باشم برام دعا کنین😢 بی بی چک زدم الان منفی بود خیلی غصه خوردم😔😔

بنظرتون زود گذاشتم؟؟

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

بله زود ‌که گذاشتی خیلی استرس نده به خودت

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس تهوع هم دارم اما بالا نمیارم همش میگم نکنه توهمه همش😢😢 کی بذارم پس؟

عزیزم باید یک هفته تا ده روز بگذره 

استرس نداشته باش

گاهی علائم بارداری خیلی شبیه سیکل ماهانه‌ست

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم باید یک هفته تا ده روز بگذره  استرس نداشته باش گاهی علائم بارداری خیلی شبیه سیکل ماه ...

انشاالله مثبت باشه چند روز دیگه‌که گذاشتم 😔

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
انشاالله مثبت باشه چند روز دیگه‌که گذاشتم 😔

ان‌شاءالله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))