2777
2789

نتونی شروع کنی به گفتن؟

اصن ندونی که باید از کجاش شروع کنی؟

وقتی همه چی تو هم گره خورده.

وقتی هرلحظه اشکتو در میاره؟

وقتی دختر کوچولوت نگاه میکنه و نمیدونه چطور ارومت کنه.

وقتی که به خاطر دل اونم که شده یکم اروم بگیری؟

دلت بسوزه ولی راهی نداشته باشی؟

جبران این همه بدبختیو کی میکنه؟

اصلا کی جبران میشه؟

چقد بد داره باهام تا میشه.

لطفا از دردای هم نپرسیم.

فقط برا حال دل هم دیگه دعا کنید.

خیلی محتاجم به این دعاها.خیلی تنهام خیلی.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم.... توکلت بخدا باشه دوست عزیزم 

نمیبینه منو.

چقد کمرنگ شدم براش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
با تمامه سلول هام درکت میکنم😔😔 خدا به دلت ارامش بده

این ارامش لعنتیو من الان میخوام 😭چرا پس نمیده.

اخه چه صلاحی تو بدبختیه چه صلاحی تو گریه هست پس گذاشته برا کی😔

این ارامش لعنتیو من الان میخوام 😭چرا پس نمیده. اخه چه صلاحی تو بدبختیه چه صلاحی تو گریه هست پس گذا ...

جی بگم عزیزم😔😔😔

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
این ارامش لعنتیو من الان میخوام 😭چرا پس نمیده. اخه چه صلاحی تو بدبختیه چه صلاحی تو گریه هست پس گذا ...

منم به زمین و زمان چنک میزنم التماس خدا میکنم جوابم نمیده دلم به حال بچه تو شکمم میسوزه 

حالتو الان دارم الان اینقد گریه کردم چشام نمیبینه رفتم دکتر چشمم میگه چجور موندی با این چشات  ...

چرا تموم نمیشه این بدبختیا😭اخه چقد دیگ باید گریه کرد .

چرا هیچکس نمیبینه.

چرا یکی دلش نمیسوزه.

لعنت به این زندگی.

منم به زمین و زمان چنک میزنم التماس خدا میکنم جوابم نمیده دلم به حال بچه تو شکمم میسوزه 

۹ماه گریه کردم 😭۹ماه اروم و بیکس گریه کردم هیچکس نفهمید بمیرم برا بچه ای که از الان باید غصه ببینه

چرا تموم نمیشه این بدبختیا😭اخه چقد دیگ باید گریه کرد . چرا هیچکس نمیبینه. چرا یکی دلش نمیسوزه. ل ...

چی بگم خاهر بقران من تمام زندگیم درد بوده اللنم چند سالیه افسردگی دارم اینقد تو تنهاییام گریه کردم چشام کم سو شده 

من خیلی تنهام خیلی درد توی دلمو هیچکس نمیدونه از همه چی خستم خسته

شوهرم ازم دوره 

غصه ی دوری شوهرم ک بیرون شهر کارمیکنه

غصه ی نازاییم ک فقط خودم میسوزمو میسازم باهاش...

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢