2777
2789

چیکار کنم من؟!؟ 

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالاد بخور برنامه مانکنم نصب کن اینجوری دستت میاد تا چقد بخوری

مانکن خوبه یا کرفس؟ 

ارادتو قویی کن...غذا ممنوع...تو حتما میتونی اگه بخوای.....هیچی مهم تر از خوشگل و خوش هیکل تر شدنت نی ...

ایوااااااااااااای خوش اندامی، پاهای قلمی کجایییی😖😖😖

😂ازهمين الان مقاومت كن😆

ینی میترسم پاشم ضعف کنم😶

اب زياد بخور وقتي ميخواي رژيم بگيري، خيلي سيرت ميكنه، و اينكه يهو غذاتو قطع يا خيلي كم نكن، وقتي گرسنت ميشه اول ي ليوان اب بخور، بعد اگر احساس كردي قندت داره مياد پايين ي ميوه بخور، و اينكه خيلي اروم غذاتو بخور، وعده هاي بيشتر، مقدار كمتر توي هر وعده، اينجوري كم كم حجم معدت كوچيك ميشه خود به خود رژيم ميگيري، من خودم به شخصه اگر رژيم طبق ي برنامه كه مثلا صبونه ي كف دست نون چميدونم دوتا خرما فلان اينا بگيرم دو روزه ميرم زير سرم، ولي با اين كار خودم قشنگ اول سايز كم كردم بعد با ورزش توي ي ماه ٦ كيلو كم كردم  

اصلا رژیم گرفتن به این معنی نیست گرسنگی بکشید، باید وعده های زیاد با حجم کم و معده پرکن(😂) مثل میوه و سبزی بخورید به همراه پروتئین. 

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
ایوااااااااااااای خوش اندامی، پاهای قلمی کجایییی😖😖😖

سلام گلم منم دیروز شروع کنم 

باور کن دیروز اینقددد سخت بود ک جوون دادم با اینک کلییییی خورده بودما 

امروز کمتر خوردم و واسم اسونتر بود هرچی بگذره اسونتر میشه واست 

مانکن نصب کن ...

اب بخور 

میوه 

سبزی 

سالاد 

ماستو خیار 

اینا خوبه واسه گشنگی

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن