2777
2789
عنوان

کیا مثل من تنهان و افسرده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست
یکی از شهر های سمت جنوب، خانه دارم فعلا امسال کنکور دادم فعلا جوابش نیومده

عزیزم باید هدف داشته باشی. درس یا شغل یا بچه یا اینک یه هنری انجام بدی. مستقل باش من خودمم خیلی حس تنهایی میکنم

ینی تهش ک نگاه میکنم میبینم هرکی درگیر خودشه داشتم افسرده میشدم. تازه من منتظر بچه هستم چن ساله و این یه غم بزرگه تو دلم. اما با غم خوردن ام کاری ب پیش نمی‌بردم.ماها جوون هستیم شاید حالا حالا ها قرار باشه زنده باشیم و زندگی کنیم پس باید بفکر یه راه چاره باشیم. ک این چن صباحی ک تو این دنیا هستیم برامون راحت‌تر بگذره و مطمئنا بعداز هر سختی اسونیه گذر زمان خیلی چیزا رو درست میکنه. اینا یی ک میگم من خودم چندین سال افسردگی کشیدم ک حالا ب این نتیجه ها رسیدم. ی جورایی تجربه هامه. امیدورام حرفهام به کارت بیان و ب آرامش برسی 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید هدف داشته باشی. درس یا شغل یا بچه یا اینک یه هنری انجام بدی. مستقل باش من خودمم خیلی حس ت ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی یه حسی هست ک نمیزاره بلند شم اگه ب این حس غلبه کنم بهتر میشم

جزییاتش رو واقعا نمیدونم از کجا بگم ریشه از بچگیم داره از مامان بابایی ک همش دعوا داشتن و بی تفاوت ن ...

عزیز پدرومادرمن هنوز هم اون دعوا وقهرا رو دارن سرپیری به اضافه مشکلات مادی که هردفعه مادرم میگه ندارن وازنداری میناله واززمین وزمان شاکیه وباهمه سرجنگ داره 

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی یه حسی هست ک نمیزاره بلند شم اگه ب این حس غلبه کنم بهتر میشم

ی مدت دارو بخوری زیر نظر روانپزشک. بعد خودش کم کم کمش کنه تا قطع کنی ورزش هم گردش خون و بالا میبره باعث میشه ازاین حالت دربیایی

تازه  توزندگی خودمم ۲۰ سال کارکردم اوردم تو خونه هبچی ندارم تازه چیزی هم میگم طلبکارمیشم ونباید توقع هبچی داشته باشم .حس میکنم تو این خونه فقط کارگرم واقای صاحبخانه لطف کرده وگذاشته اینجا زندگی کنم البته اگه حقوقم حساب کنیم اجارش میشه ولی خوب یه مستاجری که خونه.روهم تمیز میکنه وبچه ها رو اداره میکنه تازه محرمم.هست ووظایف زناشویی هم داره انجام میده یعنی یه حس خیلی بدی نسبت به خودم دارم

عزيزم خسته اي بيشتر كنكوري ها همينطورن انشاالله نتيجه خوب بگيري وروحيه پيدا كني

همین خواهر بزرگم اون سالی ک کنکور داشتم باعث شد تو کل فامیل خورد بشم آبروم بره و نتونم درس بخونم تا بعد شش سال الان دوباره کنکور دادم باور کن بخاطر کنکورم اینطور نیستم قلبم بشدت شکسته

همین خواهر بزرگم اون سالی ک کنکور داشتم باعث شد تو کل فامیل خورد بشم آبروم بره و نتونم درس بخونم تا ...

درکت میکنم منم قلبم شکسته تا کسی اون حس قلب شکسته روخودش تجربه نکنه نمیدونه چی داری میگی .منم ازدست همه قلبم شکسته ازهمسرم ازهمه بیشتر چون برا اون بیشتر ازهمه مایه گذاشتم حسی وعاطفی ومالی وگذشت وفداکاری .یعنی براهرکی یکم ازکارام تعریف میکنم میگن والاه همچین زنی پیدا نمیشه 

خدا این پدر و مادرا رو ب راه راست هدایت کنه

اونا رو دیگه گذاشتم به حال خودشون عوض نمیشن خودم از اونها بیشتراحتیاج دارم  حس میکنم مثل ادم زمینگیری هستم که ازدرد خسته شدم وفقط ارزوی مرگ دارم

اونا رو دیگه گذاشتم به حال خودشون عوض نمیشن خودم از اونها بیشتراحتیاج دارم  حس میکنم مثل ادم زم ...

منم مثل توأم نمیدونم تو اون دنیا میخوان جواب خدا رو چی بدن واسه این بلا هایی ک سر ما اوردن بیا ی برنامه بچینیم ک خودمون خوب باشیم باید حالمونو بهتر کنید حرفای دوستان روم تاثیر گذاشته میخوام برم دکتر ی مدت قرص بخورم شاید بهتر بشم