2777
2789

من ی جاهایی از صورتم خشکه و ی جاهاییش چرب،منافذ باز پوست هم دارم

الان باید از اسکراب و تونر استفاده کنم؟کی ها استفاده میشه؟برای منافذ باز هم خوبن؟

مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منافذ میکرونیدل کن  تونر و اسکراب مخصوص پوستت رو بگیر احتمالا چرب پوستت که منافذ داره&nbs ...

عزیزم تونر و اسکراب چه کاری انجام میده من از همین جا اسمشون رو شنیدم دقیق نمیدونم کارشون چیه و کی باید استفاده بشه مثلا هفته ای یک بار یا نه؟

عزیزم تونر و اسکراب چه کاری انجام میده من از همین جا اسمشون رو شنیدم دقیق نمیدونم کارشون چیه و کی با ...

تونر برا پاک کردن و تمیز کردن پوسته 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

تونر منافذ رو تمیز میکنه از الودگی و جرم

اسکراب لایه برداری میکنه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
پس با این حساب پوست من به هردوش نیاز داره نه؟

بله عزیزم

یدونه اب رسان مخصوص پوستت هم بخر 

پوست شما مختلط هستش(یعنی یه جاهاییش خشکه/یه جاهاییش چرب)

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
شما هر شب استفاده میکنی؟پوست رو خشک نمیکنه؟

عزیزم هرشب اگه ارایش داری باید با ارایش پاک کن که یا میسلار واتر یا شیرپاک کن صورتتو پاک کنی بعدش با شوینده مخصوص پوستت صورتتو بشوری بعدش که خشک شد تونر بزنی, تونر خیلی عمقی تر پوست رو پاک میکنه و اینکه منافذ تمیز میکنه و phپوست رو تنظیم میکنه بعدشم آبرسان بزن به پوستت 

اما هفته ای نهایتا دوبار باید اسکراب بزاری برای لایه برداری پوستای مرده 

عزیزم هرشب اگه ارایش داری باید با ارایش پاک کن که یا میسلار واتر یا شیرپاک کن صورتتو پاک کنی بعدش با ...

عزیزم من آرایش نمیکنم،بارم باید صورتم رو هر شب بشورم،یا میشه مستقیم تونر زد؟چه مارک تونر و اسکرابی خوبه؟