2777
2789
عنوان

خیلی مهمه خیلی بیاین

211 بازدید | 20 پست

سر یه مساله سرم شکست شدید ورم کرد رفتم دکتر قرص و آمپول نوشت حالا پیشانیم ورم کرده شدید چشمم هم ورم کرده خون زیر پوستش جمع شده شدید نمیتونم چششمو باز کنم قرمز شده تروخدا کسی اطلاعی داره دعاش میکنم چکار کنم ورمش بشینه 

کلا پیشونیم و چشمم خیلی ورم کرده هر کی نگاش میکنه وحشت میکنه

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

کیسه یخ بزار

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری عکسبرداری  و اینا

نوشته دکتر رفتم.برا ورمشم کمپرس سرد بزاره کافیه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
ری چشم اشکالی نداره بزارم

اتفاقا من یهفته پیش شوهرن زدو تو چشم...ورم کردو سفیدیه چشمم قرمز شده بود وبیرونو اطرافش کبودو ورم شده بود...رفتم دکتر  قطره چشم دوتاوآمپول داد.گفت برا ورمش‌م کمپرس یخ بزار