2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ـ💠🌀💠🌀

ـ🌀💠🌀  ﷽

ـ💠🌀

ـ🌀#لاک_ناخن

❓مسأله 517:  آيا خانم ها مى‏ تونن همه انگشتهای پا رو لاك بزنن و فقط انگشت کوچیکه رو خالی بزارن و موقع وضو روی اون انگشت مسح بکشن؟

📚  همه مراجع به جز آقای مکارم : بله، برای مسح از هر کدوم از انگشت های پا که بخواید می تونید استفاده کنید و از سر اون انگشت به بالا مسح بکشید.

📓  توضيح ‏المسائل مراجع، م 252؛ وحيد، توضيح المسائل، م 258؛ نورى، توضيح المسائل، م 253 و خامنه‏ اى، س 111.

📚 آیت الله مکارم : در مسح پاها، اگر يکي از انگشت هاي پا (غير از انگشت کوچک) لاک نخورده باشد و روي اون انگشت مسح بکشید، وضو درسته .

📓 احکام بانوان ، م۶۵

⬅️ احکام به زبان خیلی ساده

🌀

💠🌀 @shia_ahkam

🌀💠🌀

💠🌀💠🌀

نه بابا

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

نه تحت هیچ شرایطی با مانع نمیتونید وضو بگیرید و غسل کنید

مگر تحت شرایط خاص برای بعضی افرادی که مشکل دارن و امکان برطرف کردن مانع نیست که اون هم باید وضو و غسلشونو جبیره ای انجام بدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم