_ستاره_ مدیر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 عنوان معلمی | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست چگونه استارت معلمی رو بزنیم؟کجاها باید بریم که سابقه نخوان؟کجا ها میشه سابقه جمع کرد؟ 1398/05/02 | 16:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 برای سابقه جمع کردن یا پیس دبستانی ویا نهضت سواد اموزی ولی این ازمون استخدامی از هر دوتاش بهتره اره این سازمان نهضت سواد اموزی رفتم گفت باید بری اموزش و پروش منطقتون اموزش و پروش منطقمونم گفت اصلا جذب نیرو نداریم
_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 نه امسال تعداد زیاد میگیرن بالای ۲۰هزارنفر درسته ولی با ازمون ره صدساله رو یه شبه طی میکنی اره خیلی خوبه ولی امسال فک نکنم بتونم چون دیر شروع کردم بخوام منابعشو بخونم خیلیه که وقتم کم میارم
gandomyyy عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 20 اره این سازمان نهضت سواد اموزی رفتم گفت باید بری اموزش و پروش منطقتون اموزش و پروش منطقمونم گفت اصلا ... برای نهضت باید پاپیچشون شی وبریزتو روستاها وجااای دور
_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 برای نهضت باید پاپیچشون شی وبریزتو روستاها وجااای دور مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی های خوبت
gandomyyy عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 20 اره خیلی خوبه ولی امسال فک نکنم بتونم چون دیر شروع کردم بخوام منابعشو بخونم خیلیه که وقتم کم میارم&n ... خب بقیه هم خیلیاشون نخوندن ولی چونکمبود معلم دارن امسال استثناییه هااا فقط ازمونو بچسب
gandomyyy عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 20 مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی های خوبت خواهش گلم موفق باشی ولی بازم میگم ازمون قابل قیاس با بقیه روشها نیس سخته ولی هزار بار می ارزه
_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 خواهش گلم موفق باشی ولی بازم میگم ازمون قابل قیاس با بقیه روشها نیس سخته ولی هزا ... باشه فقط ثبت نامش هنوز تموم نشده؟
123marinaz عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 6647 نه گلم تهش حق التدریس...چند سال پیش با پارتی میشد حق التدریس هارو استخدام اموزش وپرورش کرد الان دیگه ... یعنی کسی که دوره جهاد رفتع میتونه معلم حق التدریسی شه؟حق التدریسی ها کع خبرش اومده میخان استخدام کنن خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
123marinaz عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 6647 خواهش گلم موفق باشی ولی بازم میگم ازمون قابل قیاس با بقیه روشها نیس سخته ولی هزا ... عزیزم دوره ای که تو جهاد برامعلمی گزاشتن تو آزمون به درد میخوره؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 یعنی کسی که دوره جهاد رفتع میتونه معلم حق التدریسی شه؟ حق التدریسی ها کع خبرش اومده میخان استخدام ک ... حق التدریسی میگن ظلمه ولی خوب یعنی کسی که حق التدرسی داره نمیتونه استخدام شه؟
123marinaz عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 6647 حق التدریسی میگن ظلمه ولی خوب یعنی کسی که حق التدرسی داره نمیتونه استخدام شه؟ نمیدونم اگه بردارن با هزار دردسر چن سال طول میکشهمن خودمم معلمم ولی با تربیت معلم رفتم کنکور دادم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
dr_aida عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 2398 یعنی کسی که دوره جهاد رفتع میتونه معلم حق التدریسی شه؟ حق التدریسی ها کع خبرش اومده میخان استخدام ک ... چندین ساله حق التدریس قراره استخدام بشه نه عزیز دیگه اجازه نمیدن چون میگن فقط باید از طریق تربیت معلم استخدام بشه ک جلوی پارتی بازی گرفته بشه
123marinaz عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 6647 چندین ساله حق التدریس قراره استخدام بشه نه عزیز دیگه اجازه نمیدن چون میگن فقط باید از طریق تربیت معل ... اخه عزیزم میگفتن خیلی نیرو احتیاج دارن به خاطر اون گفتم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
dr_aida عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 2398 اخه عزیزم میگفتن خیلی نیرو احتیاج دارن به خاطر اون گفتم نه میگن ک پولی ب جیب بزنن😀
123marinaz عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 6647 نه میگن ک پولی ب جیب بزنن😀 عزیزم خبر داری این دوره ای که تو جهاده به درد آزمون استخدامی معلمی میخوره یا نه؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍