2777
2789
عنوان

آی وی اف های مووووفق بیاین توروخداااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدین چطوره و هزینه ش چقدر شد.؟و هایپر چیه؟

آمپول میدن از روز ۲ یا ۳ پریود باید شروع بشه، یک هفته بعد میری سونو که ببینن فولیکولها چقدر رشد کردن. بعد اگر لازم باشه باز آمپولها رو ادامه میدن تا روز تخمک کشی.

اگر هایپر نشین ۳ تا ۵ روز بعد جنین رو انتقال میدن براتون. اگر هایپر بشین انتقال ۲ ماه عقب میوفته و جنینها رو فریز میکنن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آمپول میدن از روز ۲ یا ۳ پریود باید شروع بشه، یک هفته بعد میری سونو که ببینن فولیکولها چقدر رشد کردن ...

آمپول هاش رو کجای میزنن عزیزم؟؟همون ماه تخمک کشی میکنن یا ماه بعد

آمپول هاش رو کجای میزنن عزیزم؟؟همون ماه تخمک کشی میکنن یا ماه بعد

اکثر آمپولهاش زیر جلدی هستن و دور ناف زده میشن. همون ماه تخمک کشی میکنن.

خانم ها من خودم هیچ مشکلی ندارم  اما شوهرم ضعیفه. ینی 5 ملیون اسپرم داره تازگیا فهمیدم. خیلی ن ...

آمپول میدن از روز ۲ یا ۳ پریود باید شروع بشه، یک هفته بعد میری سونو که ببینن فولیکولها چقدر رشد کردن. بعد اگر لازم باشه باز آمپولها رو ادامه میدن تا روز تخمک کشی.

اگر هایپر نشین ۳ تا ۵ روز بعد جنین رو انتقال میدن براتون. اگر هایپر بشین انتقال ۲ ماه عقب میوفته و جنینها رو فریز میکنن.

[QUOTE=98407638]خانم ها من خودم هیچ مشکلی ندارم  اما شوهرم ضعیفه. ینی 5 ملیون اسپرم داره تازگیا فهمیدم. خیلی ن ...[/QU ب نظرم اول با تغذیه سالم و مکمل ها وویتامین شوهرت رو تقویت کن بعد اگ نشد آی وی اف کن

آزمایش شوهرم بزارم متوجه میشید شما؟ بنظرتون بااین وضع ممکنه بگیره؟  

نه متأسفانه از آزمایشات آقایون سر در نمیارم. ولی میدونم حتی آقایونی که آزو اسپرم بودن تونستن ازشون اسپرم بگیرن. همسر شما که ظاهراً مشکلشون خیلی حاد نیست.