الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آمپول میدن از روز ۲ یا ۳ پریود باید شروع بشه، یک هفته بعد میری سونو که ببینن فولیکولها چقدر رشد کردن. بعد اگر لازم باشه باز آمپولها رو ادامه میدن تا روز تخمک کشی.
اگر هایپر نشین ۳ تا ۵ روز بعد جنین رو انتقال میدن براتون. اگر هایپر بشین انتقال ۲ ماه عقب میوفته و جنینها رو فریز میکنن.
وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خانم ها من خودم هیچ مشکلی ندارم اما شوهرم ضعیفه. ینی 5 ملیون اسپرم داره تازگیا فهمیدم. خیلی ن ...
آمپول میدن از روز ۲ یا ۳ پریود باید شروع بشه، یک هفته بعد میری سونو که ببینن فولیکولها چقدر رشد کردن. بعد اگر لازم باشه باز آمپولها رو ادامه میدن تا روز تخمک کشی.
اگر هایپر نشین ۳ تا ۵ روز بعد جنین رو انتقال میدن براتون. اگر هایپر بشین انتقال ۲ ماه عقب میوفته و جنینها رو فریز میکنن.
[QUOTE=98407638]خانم ها من خودم هیچ مشکلی ندارم اما شوهرم ضعیفه. ینی 5 ملیون اسپرم داره تازگیا فهمیدم. خیلی ن ...[/QU ب نظرم اول با تغذیه سالم و مکمل ها وویتامین شوهرت رو تقویت کن بعد اگ نشد آی وی اف کن
نه متأسفانه از آزمایشات آقایون سر در نمیارم. ولی میدونم حتی آقایونی که آزو اسپرم بودن تونستن ازشون اسپرم بگیرن. همسر شما که ظاهراً مشکلشون خیلی حاد نیست.