2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد و دل و راهنمايي

233 بازدید | 24 پست

بچه ها من ١٢ ساله ازدواج كردم و ١٤ ساله شاغلم ! همين كه درسم تموم شد فوري استخدام شدم  نميدونم عقلم كجا بود پدر و مادرم هم با اينكه امروزي بودن نميدونم چرا راه و رسم رو نميدونستن و راهنمايي درست نداشتن! من اون دوسالي كه شاغل بودم و مجرد بودم هم خودم خيلي خرج ميكردم هم والدينم بخصوص مامانم ازم انتظار داشت و علنا برا خرج دانشگاه برادرم يا تعميرات خونه يا هر چيزي انتظار داشت و منم خرج ميكردم ولي با اين حال اون زمان چون ارزون بود و من خيلي طلا دوست داشتم كلي هم طلا خريده بودم وقتي عقد كردم خانواده بي مسؤليتم هيييييچ چيز بعنوان جهاز بهم ندادن و گفتن ما رسم نداريم به دختر جهاز بديم در صورتي كه اين رسم مال خيلييي دورتر هاست و خود مامانم هم جهاز برده هر چند زياد نبوده! نميدونم چرا من خودم عقل نداشتم و يا مامانم عقل نداشت راهنمايي كنه طلاهام رو بفروشم و جهاز ابرومند ببرم يا لااقل خوذم كارمندم قسطي بردارم هييچ جهازي من نگرفتم و همراه همسرم طي يه هفته همه ي وسايل اصلي خونه رو نزديك عروسي كه يك سال بعد عقدم بود همسرم خريد !!

عیبی نداره ازین بیعقلی هاا هممون تو زندگی هامون داریم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

در صورتي كه توي دوران عقد من چند بار كمك زياد براي تعميرات و بيماري پدرم و عمل خواهرم به خانواده كردم خودم عقل نداشتم مادر اگاه هم نداشتم راهنماييم كنه كه جمع كنم و ٤ تيكه اساس ببرم تو فاميل غريب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اين به كنار ميگم اون موقع كم سن بودم تو زندگي هم من ١٤ سال كار كردم همييييشه اول با حقوق خودم خرج ميكردم نزديك اخر برج كه كم ميومد از همسرم كارت ميگرفتم دوزار پس انداز نكردم در صورتي كه همسرم پزشك بود و هيچ نيازي به حقوق من نداشت خودم احمق بودم يه جاهايي هم كه كم ميورد به خاطر قسط هايي كه برا خونه يا ماشين داشت ياد گرفته بود غمباد ميگرفت منم ميپريدم طلاهام رو ميدادم بهش بفروش قرضت وو بده عين احمق ها

چندييين بار طلا فروختم طلاي زياد الان بعد اينهمه سال يه ريال پس انداز ندارم من الان ٣ ساله مرخصي بدون حقوق هستم و از اون شهر انتقالي گرفته همسرم واي به من ندادن منم مجبور شدم مرخصي بگيرم و انتقالم به مشكل خورده شايد مجبور شم از سيستم در بيام

حالا كه ٣ ساله حقوق ندارم ميفهمم چه كردم و مستقل بودن و پس انداز چه نعمتيه! ديروز سر يه چي بحثمون بود ميگفت نميفروختي طلاهاتو بالاخره من يه فكري ميكردم يعني هييچ ميگه تو خرج قر و فر خودت كردي! الان خيليي پشيمون هستم اين چند ساله ابا اينكه بخاطر خونه جديد خيلي زير قرض بوديم يه مقدار پس انداز كردم از خرج خونه و طلا خريدم بدون اطلاع همسرم در حد ٤٠ تومن ! ولي الان ميترسم كارم جور نشه كه به احتمال زياد جور نميشه و از اينكه درامدي برا خودم نداشته باشم خيلي ميترسم و ناراحتم 

ميتونم هم وام بگيرم خيلي به فكر يه درامد هستم ولي نميدونم چكار كنم ؟ تاكسي بگيرم بدم كسي كار كنه؟ يه ارايشگاه كوچيك بزنم كس ديگه اي كار كنه سود داره؟؟ 

باغ كوچيك بگيرم كه محصول داشته باشه سود داره؟ گلخونه ذهنم رو مشغول كرده؟ نميذونم شما چي پيشنهاد ميدين چه كاري كه يه درامد جزيي داشته باشه؟

كادر درمان هستم عزيزم كارمند

بنظر من هیچکدوم اینکارا به دردت نمیخوره یه کسب و کار اینترنتی راه بنداز ک خودتم در جریان همه کاراش باشی 

بی پولی بعد از عمری مسقل بودن خیلی سخته آدمو داغون میکنه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️