الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میگم دختر شد به خودم بکشه پسر شد به باباش ،چون خواهر شوهرم شبیه شوهرمه ولی اصلا قشنگ نیست اما شوهرم قشنگه انگار فیسشون تو قالب دختر اصلا مناسب نیست برادرشوهرمم خوشگله خدایی ،ابروهاشون نازک و کمرنگه میاد بصورتشون حالا خواهرشون میناله ابرو نداره
من یکی از دغدغه هام این شده ک دختر دار نشم ک شبیه عمه هاش شه،هردو زششششششششت و گند اخلاق،نکبتااااا😒 ،ولی شدیدا آرزو دارم پسرم شبیه باباش شه هم از لحاظ قیافه هم اخلاق کلا همیه چیش😍
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!