2777
2789
عنوان

یه سوال ذهن منو درگیر کرده

107 بازدید | 16 پست

چرا پسرها ازدواج نمیکنند حتی میشناسم چند مورد رو که کار خوب داره درامد عالی داره خونه وماشین داره اما زن نمیگیرند چرا آخه،؟؟؟؟؟؟

خدا کریمه

جدیدا زندگیا خیلی سخت شده

مگه بیکارن

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال دختر خوب هستن

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
خب وقتی همه چیزشون تکمیله ومیتونن زندگی خوبی داشته باشند پس چرا زن نمیگرن یعنی بچه هم نمیخواند

بچه رو که اصلا نمیخوان. اونایی هم که ازدآاج کردن و زندگی خوبی هم دارن بچه نمیخوان چه برسه مجردا.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خب وقتی همه چیزشون تکمیله ومیتونن زندگی خوبی داشته باشند پس چرا زن نمیگرن یعنی بچه هم نمیخواند

خب همیشه که همچی گل و بلبل نمیمونه 

زندگی خرج داره ، شاید آدم زندگی مشترک نیست

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
خب همیشه که همچی گل و بلبل نمیمونه  زندگی خرج داره ، شاید آدم زندگی مشترک نیست

اخه همین الان 5نفر رو میشناسم با سرایطی که گفتم هیچکدوم قصد ازدواج ندارند با اینکه سنشون هم بالای 30 سال هست

خدا کریمه
اخه همین الان 5نفر رو میشناسم با سرایطی که گفتم هیچکدوم قصد ازدواج ندارند با اینکه سنشون هم بالای 30 ...

شاید هنوز جوونیشونو نکردن

۳۰ ساله و مجرد بودن بهتر از اینه ک تو ۲۰ سالگی ازدواج کنن هم خودشونو بدبخت کنن هم دختر مردمو

هنوز امادگی ازدواج و ساختن یه زندگیو ندارن یا شاید تو یک رابطه ان

شاید هنوز جوونیشونو نکردن ۳۰ ساله و مجرد بودن بهتر از اینه ک تو ۲۰ سالگی ازدواج کنن هم خودشونو بدبخ ...

شاید ، ولی این ازدواج نکردنشون فقط به ضرر دخترهایی مثل منه 

خدا کریمه
شاید ، ولی این ازدواج نکردنشون فقط به ضرر دخترهایی مثل منه 

عزیزم خب هرکس در درجه اول کارایی که به نفع خودشه رو میکنه