2777
2789
عنوان

ترسم از اینه که دوستم عکسامو ب خواستگارم نشون بده.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 81 پست
اگه عکس معمولیه نترس.  اکثرا تو گذشتشون دارن

مثلا تو ماشین.یا تو رستوران..دو ۳ تا توخونه برای ولنتاین☹البته خدا ب سر شاهده هیج اتفاقی بینمون نیوفتاد..وخودشم همیشه تاکید داشت که رابطمون سالمه برعکس دختر پسرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاستگارت اگه آدم باشه افکارش مریض نباشه میفهمه قبل از اومدنش به زندگیت،تو هیچ تعهدی بهش نداشتی

قبل که مهم نیست بعد مهمه

خدایا مرسی بابت تمام شانس هایی که تو زندگی بهم دادی❤
مثلا تو ماشین.یا تو رستوران..دو ۳ تا توخونه برای ولنتاین☹البته خدا ب سر شاهده هیج اتفاقی بینمون نیوف ...

انرژی منفی نده به خودت ب قسمت خوب ماجرا فکر کن. 

من به این نتیجه رسیدم از ته دلم به چیزی فکر کنم واسم پیش میاد

خدا نیامرزه یه دوست پسر داشتم ۲سال باش بودم خانوادم مخالف بودن بعد عقد بصورت ناشناس پیامای زشتی ب نامزدم داد و باعث بدبینی بینمون شد....خداازش نگذره بهترین لحطه های جوونیم بااسترس و دعوا گذشت

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

بستگی داره به پسر.. ازیناست که برای دیگران دردسر بتراشه؟

من دیدم همچین موردی.. پسر قصد ازدواج نداشت ولی میخواست دوستی ادامه داشته باشه.. دختر شیرینی خورد با یکی دیگه پسره فرشته بود..ولی دوست پسره عکسهاشو نشون نامزده داد و تهدید میکرد که پخش میکنه.. دعوا شد و کتک کاری پسر رو بردن بازداشگاه تا دوست پسر رضایت داد اومد بیرون..نامزدی به هم خورد..

دختره زن یکی دیگه شد ولی چون دوسش نداشت شیطونی میکرد جدا شدن.. الان بازم با یکی دیگه نامزد کرده..

اگر دوست پسرتو نمیخوای ازش جدا شو.. اجازه بده بین این جدایی و ازدواجت یه تایمی فاصله بیوفته‌.. تا بتونی خوب تصمیم بگیری و با کسی ازدواج کنی که واقعا دوسش داری و برای لج این اقا سریع ازدواج نکرده باشی.. انتخاب از روی علاقه و عقل..

نشون نمیده ولی به خاستگارت سربسته و خیلی با توضیحات کم بگو که قبلا کسی رو می خواستی یا اون می خواسته ولی نشده که اگه در آینده مشکلی پیش اومد نگه چرا نگفتی منم مثل تو بودم البته شخص قبلی خیلی قابل اعتماد بود و آلان 13 ساله ازدواج کردم

😍😍😍😍😍
حالا چ کنم.چیزی از دستم برنمیاد.....

نميدونم. 

فقط از ته دل از خدا بخواه كه اون اقا كارى نكنه.

عزيزم من قصد جسارت نداشتم 

و وقتى تاپيك تونو خوندم اولين چيزي كه به ذهنم اومد اونى بود كه نوشتم

فکر نمیکنم دنبال دردسر بگرده. کسی که تا الان رابطه رو مخفی نگه داشته دوست نداره علنی بشه چرا بیاد خودش با چندتا عکس علنیش کنه که دوروز دیگه خودش خواست ازدواج کنه شما بخوای براش دردسر درست کنی. احتمال قوی تا الان پاکشون کرده

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود