2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین کمک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
الهی از اینجا که چیز مهمی به نظر نمیاد خالا نگرانی ببر ذکتر میفهمم چه قدر استرس داری چند وقتدیش ی ...

الهی خوب شد؟ خیلی استرس دارم باباش مسافرته منم اومده خونه مامانمینا از بس جوجه دوست داشت بایام یه جوجه براش خرید تو حیاط حابا میگم چون حیلی پیش جوجه بوده این دونه هم داره طی چند روز بزرگ میشه نکنه ساک باشه میترسم حتی به باباش بگم خیلی روش حساسه

یعنی نیش سالک اولش اینطوره؟

اصن نمیشه تشخیص داد تا کوچیک اخ کاملا شبیه نیش پشس یکم بزرگتر ک بش سرش حالت زخم میش...اما گمونم  دکتر متوجه بشه..انشاالله ک نباش

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خوب شد؟ خیلی استرس دارم باباش مسافرته منم اومده خونه مامانمینا از بس جوجه دوست داشت بایام یه جو ...

عزیزم فک کنم از همون جوجه باشه 

پسر عمومم جوجه رنگیا داشت صورتش و دستش از این دونهه ریخت دکتر گفت از تماس با پرنده بوده پماد داد خوب شد 

😬😬😬😬
اصن نمیشه تشخیص داد تا کوچیک اخ کاملا شبیه نیش پشس یکم بزرگتر ک بش سرش حالت زخم میش...اما گمونم &nbs ...

دکتر آزمایش میگیره یا با نگاه متوجه میشه ببرمش دکتر پوست یا اطفال هم متوجه میشه

عزیزم فک کنم از همون جوجه باشه  پسر عمومم جوجه رنگیا داشت صورتش و دستش از این دونهه ریخت دکتر ...

تماس خوب تقریبا نداشته ولی خوب خطرناکه ممکنه جاش بمونه آخه حیاط بابامیناهم خیلی درخت داره 

دکتر آزمایش میگیره یا با نگاه متوجه میشه ببرمش دکتر پوست یا اطفال هم متوجه میشه

دقیق نمیدونم چ کاری انجام میدن...اما میدونم خیلی از دکترا هم نمیتونن تشخیص بدن...بری پیش متخص پوست بهتره اینجور مطمعن میشی

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
الهی خوب شد؟ خیلی استرس دارم باباش مسافرته منم اومده خونه مامانمینا از بس جوجه دوست داشت بایام یه جو ...

آره عزیزم خوب شد الحمدلله بردمش پیش چشم پزشک بیمارستان فارابی

ان شاءالله پسر شمام چیزیش نیست

ولی به هرحال یه دکتر ببر حداقل دلت آروم میشه

من شیعم،حیدر آقامه