2777
2789

این خانوم 2 تا بچه ی دختر 4 ساله و ی پسر 1 ساله داره... شوهرشم اکثر وقتا ماموریته یا سرکاره خیلی کم میبینیمش...کوچه ما تو ی خیابون فرعیه و خیلی رفت و آمد کمه ولی اکثر خونه ها ب کوچه پنجره داره و خونه ما هم همینطور

چند دفه از همسایه ها شنیده بودم وقتی شوهرش نیس مرد میاره خونه ولی من همش میگفتم خب ب من چه هرکسی رو تو قبر خودش میذارن...

ولی امروز ب چشم خودم دیدم ک پسر علاف همسایمون از خونشون اومد بیرون

باور کنید داره تنم میلرزه... من مطمئنا ب کسی نمیگم و اقدامی هم نمیکنم ولی نمیدونم چرا من اینقدر ترسیدم...

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن شاید یچیزی تو خونه خراب بوده اومده درس کنه شوهرش نیس خیانت رو عادی نکنیم اونم جلو چشم دوتا بچع😐

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

بگو ان شالله برای کار تاسیساتی چیزی رفته و دیگه تجسس نکن .هرچند خودم نمیتونما 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

فقط با دیدن نمیشه قضاوت کرد....ذهنتو درگیرش نکن

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

خیانت متاهل چقدر سخته

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

لطفا انقد نیاین اینارو اینجا جار بزنید 

گیرم ک درست متوجه شده باشید گفتنش اینجا چ سودی داره؟ جز اشاعه اش؟!!

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
قضاوت نکن شاید یچیزی تو خونه خراب بوده اومده درس کنه شوهرش نیس خیانت رو عادی نکنیم اونم جلو چشم دوتا ...

نه من قضاوتی نکردم فقط وقتی اینو دیدم یاد حرفای دیگران افتادم

آخه این پسره کلا علاف و بیکاره... وهمش داره میچرخه

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...