2777
2789

بچه ها من موندم که تشک گارد بخرم یا نه؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون چی خوبه ؟

برندهای ایرانی هست . هرکدوم رو دوست داری و قشنگه بخر. به جیبت نگاه کن. حرفای مردمم که میگن لباس بچت چه مارکیه و اینا اهمیت نده عزیزم. لباس نوزادی زودی کوچیک میشه من بعضیهاشو یکبار پوشوندم. اندازه دو سه تا چمدون لباس نوزادی دارم.

شده برگ سبز یا همچین چیزی

من ۸ سال پیش برای اون بچم میخریدم خیلی جنسش خوب بود ولی الان رفتم سیسمونی بخرم مارکشو ندیدم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

البته قواره بچه رو هم باید ببینی چی بهش میاد. مثلا برای بچه من اون موقع رولان بود اصلا خوب نیود خیلی به سختی تنش میرفت و زود کوچیک میشد. غنچه آستیناش زود کوتاه میشد. الان لاغره و قد بلند H&M خیلی به تنش خوب وایمیسته و دو سال میتونه بپوشه. رنگ آبی اصلا بهش نمیاد! حالا کم کم دستت میاد فقط از الان یهو تا 5 سالگیش لباس نخر!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

سعی کن لباسایی که زیر لباس بچه تنش میکنی جنس نازکتر و لطیفتر باشه که اذیتش نکنه

خانما بنظرتون حوله تنپوش ها خوبه یا تکی ؟

برای نوزاد تا راه نیوفتاده حوله معمولی ولی زمانیکه راه بره وبزرگتر بشه تن پوش

نه بابا بذار بچه راحت غلت بزنه. تختش نرده داره دیگه. فوقش دوتا بالش کوچولو بذار کنارش

فقط برای نوزادیش و اینکه میخام ببرمش جایی مثل رختخواب باشه میگم، میترسم خودم بدوزم مثل بازاریا شیک نشه

فقط برای نوزادیش و اینکه میخام ببرمش جایی مثل رختخواب باشه میگم، میترسم خودم بدوزم مثل بازاریا شیک ن ...

آها از اونا که تازه مد شده میگی! نه بابا اگه میتونی بدوز خوبه خوشگل درمیاد. سرچ کن الگو و طرز دوخت و همه چیش هست.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!